Aseară, la ora 19:00, Librăria Humanitas de la Cismigiu fremăta de oameni – prieteni, invitați și cititori, care așteptau cu bucurie și nerăbdare lansarea romanului Măștile Fricii al autoarei Camelia Cavadia. Alături de noi au fost și invitații Aurora Liiceanu și Radu Găvan care au vorbit despre experiența lor cu acest nou volum.

Fără îndoială Măștile fricii este o carte în care fiecare dintre noi se va regăsi și va identifica un crâmpei din experiența lui cu viața. Este un roman – după  cum spunea Aurora Liiceanu, de profesie psiholog – care arată cum violența, abuzul, emoțiile dramatice ale copilăriei prind chipuri diferite și măști diferite în funcție de structura interioară a fiecărui personaj din carte. Radu Găvan a punctat faptul că autoarea și-a conturat foarte bine personajele și că stilul în care este scrisă cartea are un impact asupra cititorului, pur și simplu nu îți vine să mai lași cartea.

Au fost și momente emoționante de împărtășire a trăilor și experiențelor, care te fac cu adevărat să fii de ceea ce ești.

Iată câteva poze de la eveniment:

#gallery-5 {
margin: auto;
}
#gallery-5 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-5 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-5 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */