Te las sa pleci1Totul s-a petrecut atât de repede. Oare n-ar fi putut face nimic ca să împiedice dezastrul?
Într-o fracțiune de secundă, existența Jennei Gray se transformă în coșmar. Doar de atât a fost nevoie pentru ca Jacob, în vârstă de cinci ani să fie lovit mortal de mașină. Singura ei speranță de a trece peste această tragedie este să se îndepărteze de tot ce-i este familiar și s-o ia de la capăt. Cu o nevoie disperată de a se elibera, Jenna se refugiază într-o căsuță uitată de lume pe coastele Țării Galilor, dar continuă să fie bântuită de temerile ei, de durere și de aminti­rile unei nopți cumplite care i-a schimbat viața pentru totdeauna.
Pas cu pas, Jenna întrezărește o șansă la fericire.

Întorsătura de situație din romanul de debut al lui Clare Mackintosh este cu adevărat șocantă pentru cititor. Iar loviturile care urmează, una după alta, pe parcursul întregii cărți, te face să nu te poți opri din citit.

Ceea ce părea în primele capitole o altă carte polițistă, care urmărește clasica anchetă a instituțiilor implicate în rezolvarea unui accident de mașină cu fuga autorului, se transformă neașteptat într-un viclean thriller psihologic.

Te las să pleci este scris pe trei voci. Capitolele povestite din perspectiva Jennei Gray alternează cu cele narate de Ray Stevens, inspectorul de poliție desemnat să coordoneze ancheta, și de cele povestite de… veți descoperi singuri de către cine.

De asemenea, cartea este împărțită în două. Aproape de jumătatea romanului are loc răsturnarea de situație care te va face să iubești genul thriller. Și te va face să aștepți cu nerăbdare următoarele cărți scrise de Clare Mackintosh. Romanul I see you va fi publicat în limba engleză pe 21 februarie 2017.