Miercuri, 16 decembrie, începând cu ora 18.00, scriitoarea Ohara Donovetsky va fi LIVE online într-un dialog cu trainerul de comunicare Dragoș Bucurenci. Având ca temă principală cel mai recent roman al Oharei Donovetsky – Puzzle cu pețitoare, evenimentul va fi transmis pe paginile de facebook Editura Trei și Cărturești.

Puzzle cu pețitoare este cel de-al doilea roman scris de Ohara Donovetsky. Povestea creionată în jurul prieteniei dintre Mira, Lenca și Ava, personajele feminine ale cărții, ne transpune într-o lume stranie care ne provoacă să înțelegem psihologia umană și pasiunea pentru practicile oculte.

Jurnalista Ioana Bâldea Constantinescu spune despre romanul Puzzle cu pețitoare că este o carte “prin care se aud mixaje subtile de Cat Stevens și Radiohead, prin care trec oameni definiți sinestezic, croiți din sincretisme și veridicități delicioase, se plăsmuiește în jurul unei cereri în căsătorie care, dincolo de piesele de puzzle din care ia formă intriga, își invită cititorii să circule nestingheriți prin literatura lumii, să examineze motive și procedee deghizate în subiecte de conversații, să disece mitologii fascinante cu ochiul unui detectiv lingvistic predispus ludicului. Ce urmează e o probă de excelență auctorială și de apetit epic – o șampanie romanescă savuroasă până la ultima picătură.” Iar jurnalista Adina Dinițoiu adaugă că „Ohara Donovetsky reușește de minune să creeze suspans, captându-și cititorul până la ultimul rând și livrându-ne o proză cu puternice note eliadești, la marginea straniului și a fantasticului.”

Întâlnirea dintre Ohara Donovetsky și Dragoș Bucurenci este și un pretext pentru povești din trecut, despre mentori și idealuri. Vă așteptăm!