Îţi dorim sărbători liniştite, pline de lumină şi răgazuri frumoase alături de cei dragi. Şi pentru zilele libere care se apropie, am pregătit câte o carte cadou pentru fiecare dintre comenzile de pe siteurile noastre www.edituratrei.ro, www.pandoram.ro şi www.lifestylepublishing.ro. O vei găsi în pachet alături de cărţile comandate de tine până de Paşti şi poţi afla ce carte vei primi chiar pe site.

Sarbatori Fericite

Iar noutăţile noastre editoriale te aşteaptă să le descoperi:

Avem o mulţime de veşti bune pentru copii: deschidem Superşcoala d-rei Rapscott, doi eroi tare simpatici se alătură personajelor PanDa: PomPom campionul şi Max cel curajos, am publicat primul volum din seria plină de aventuri Spirite Animale dar şi o nouă colecţie de istorie pe înţelesul copiilor, în care debutează Cleopatra si Iulius Cezar. Elmer, Pinţesa, Jack şi Iepuraşul şi Ariciul sunt şi ei gata să se împrietenească de Paşti cu cei mici.

Un nou volum de Patrick Ness completează colecţia Young Fiction: Pe viaţă şi pe moarte.

Chris Simion publică alături de noi o nouă ediţie a volumului “In fiecare zi, Dumnezeu se roagă la mine”. Imparatia Cerurilor, capodopera lui Carrere despre inceputurile crestinismului, completează colecţia de ficţiune alături de tulburătoarea poveste Un pas prea departe şi crime-ul Femeia Cameleon.

Noutăţile de psihologie şi psihoterapie ale acestei luni ating subiecte interesante atât pentru specialiştii din domeniu cât şi pentru pasionaţii de lectura psi: Cand usile se deschid, Tratat de psihologia personalitatii, Burn Out. Strategii pentru prevenirea epuizării profesionale şi Reproducerea Asistată sunt cele mai noi patru volume.

Seria School of Life continuă cu Lecţii de viaţă de la Kirkegaard. In colectiile de lifestyle am publicat trei volume noi: Vedere sanatoasa, Razboaiele PSI si Viata la Superlativ. Iar Cartea de colorat linistitoare este un exemplu minunat de cadou care poate fi oferit de Pasti.