Editura TREI  participă în perioada 13-16 iulie 2017 , la ediția a șasea a fEstivalul de cArte și muzică Libris Brașov, organizat de Asociaţia Culturală Libris.
Locatie: Piața Sfatului Brașov
Grupul Editorial TREI vă asteaptă cu noutăţi şi reduceri!

Brasov

fEstivalul de cArte și muzică Libris Brașov, ediția a șasea, este o manifestare culturală care reunește, în aer liber, în atmosfera istorică din Piața Sfatului Brașov, cele mai importante edituri și case de discuri din țară, pe o alee plină de imaginație și cântec.

Festivalul se adresează brașovenilor și turiștilor prezenți în Piața Sfatului din Brașov, una dintre cele mai vizitate zone ale orașului, mai ales în sezon estival și pol de concentrare a capitalului simbolic ca centru vechi al orașului. Astfel, festivalul a devenit una dintre cele mai populare manifestări cultural-artistice ale orașului, fiind mereu prezenți zeci de mii de vizitatori.

Odată cu fEstivalul de cArte si muzică, Aleea Cărții din Piața Sfatului a devenit în luna iulie cel mai îndrăgit și mai căutat loc de promenadă din centrul vechi, prin deschiderea culturală variată pe care a oferit-o prin lansări, întâlniri cu scriitori și interpreți, seri magice, cu recitaluri memorabile și o suită folclorică de excepție.

fEstivalul de cArte și muzică
Ediția a-VI-a
Organizator: Libris Cultural