Grupul Editorial Trei participă cu bucurie la ediția a doua a târgului de carte online LibFest. Evenimentul organizat de libris.ro va fi un adevărat festival de lansări și interviuri cu autori îndrăgiți, promoții și o mulțime de titluri cu autografele scriitorilor noștri. Ediția din această toamnă marchează, în cele 4 zile-maraton de experiențe culturale, și 30 de ani de la înființarea Libris, prin dezbateri și dialoguri despre raportarea românilor la carte în ultimele trei decenii.

Vă invităm să intrați în atmosfera de târg de carte între 24-27 noiembrie prin intermediul lansărilor și interviurilor pregătite special cu această ocazie. Și pentru că ne-am dorit să aducem și mai mult din atmosfera unui târg de carte autentic, autorii Grupului Editorial Trei au semnat peste 800 de volume cu autograf. Așadar, veți putea comanda volume semnate de Miguel Bonnefoy, Hervé Le Tellier, András Forgách, José Luís Peixoto, Chris Simion-Mercurian, Camelia Cavadia, Petronela Rotar, Iv cel Naiv, Raluca Feher, Ioana Maria Stăncescu, Mihai Duțescu, Radu Sergiu Ruba, Andreea Iatagan, Ana Dragomir, Laurențiu Staicu, Andreea Chiru-Maga, Otlia Mantelers, Cristian Iftode și veți fi unul dintre norocoșii posesori ai unei cărți cu autograf.


Joi, 25 noiembrie, la ora 9.00, John Green, autorul volumului de eseuri Antropocenul acum va transmite un mesaj cititorilor săi din România. John Green este bine-cunoscutul autor al bestsellerurilor Sub aceeași stea și Un șir infinit de țestoase.

Tot joi, 25 noiembrie, de la ora 15.00, Paul Morland, autorul volumului Valul uman răspunde la întrebările jurnalistului Cristian Patrășconiu. Valul uman este o nouă și uimitoare istorie a schimbărilor demografice surprinzătoare și a migrațiilor în masă care au făcut și au desfăcut națiuni, continente și imperii.

Încheiem ziua de joi, 25 noiembrie cu interviul acordat de David Biro, autorul romanului Această splendidă mare pestriță, jurnalistei Alida Mocanu. Vă invităm să ne urmăriți începând cu ora 15:30 și să aflați dacă poate iubirea să învingă prejudecățile legate de moștenirea genetică?

Vineri, 26 noiembrie, de la ora 9:30 vă propunem să urmăriți un dialog între psihanalista Anca Ganciu și Victor Popescu, redactor al Editurii Trei. Discuția are la bază subiectul cărții Mamă, nu te mai răsti la mine! de Jeannine Mik și Sandra Teml-Jetter. Descoperă cum printr-o relație parentală bazată pe empatie și respect reciproc, vei găsi calea pentru a-ți însoți copiii cu iubire, înțelegere și răbdare.

Vineri, 26 noiembrie, de la ora 11:00, avem ocazia să ne reîntâlnim cu Marc Levy, unul dintre cei mai apreciați autori publicați de Editura Trei. Un interviu excepțional realizat de jurnalista Alida Mocanu cu autorul romanului S-a întâmplat noaptea.

Tot vineri, 26 noiembrie, de la ora 14:00 Lily King, autoarea romanului Scriitori și îndrăgostiți răspunde la întrebările jurnalistei Alida Mocanu. Scriitori și îndrăgostiți este o carte despre pasiune, dorință, durere, hotărâre și voința de a-ți găsi propriul drum.

Ziua de vineri se încheie cu interviul Alidei Mocanu cu Miguel Bonnefoy, autorul romanului Ereditate. Urmăriți-i de la ora 15:30. Ereditate este un roman magic, o poveste despre exil și căutarea avidă a locului de apartenență, despre eterna reîntoarcere la o patrie natală atât de aprig dorită.

Sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 15:00, Paula Hawkins, autoarea romanului Focul mocnit, într-un interviu cu Virginia Lupulescu, de la Editura Trei. Cu aceeași impetuozitate cu care a cucerit milioane de cititori în Fata din tren și În ape adânci, Paula Hawkins scrie o poveste captivantă în Focul mocnit despre înșelătorie, crimă și răzbunare.

Sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 16:00 vă invităm la un dialog extraordinar între scriitoarea Petronela Rotar și jurnalista Mirela Vasadi Blasius. Discuția pornește de la Orbi – romanul care a atins deja mii de suflete.

Sâmbătă, 27 noiembrie, 18:30, lansăm romanul Semnătura indiană de Radu Sergiu Ruba. Vă invităm să urmăriți dialogul dintre scriitorul Radu Sergiu Ruba și Carmen Eberhat, redactor-șef al editurii Trei.

Încheiem seria evenimentelor Grupului Editorial Trei sâmbătă, 27 noiembrie, la ora 19:00 cu interviul autoarei volumului F*ck! De ce nu mă schimb?, Gabija Toleikyte, cu Virginia Lupulescu, EdituraTrei.

Programul complet al LibFest, precum și evenimentele – lansări și dialoguri – este în pagina dedicată https://www.libris.ro/libfest/program, alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro și pe pagina de Facebook a Libris.ro.