Len Kasten, cercetător al fenomenului OZN, a studiat intens prelegerile lui Edgar Kayce şi a fost întotdeauna pasionat de astrologie şi teosofie. O carte care deschide larg toate uşile pe care bine cunoscuta agenţie spaţială le-a ţinut atâta vreme închise.

Prezenţa extraterestră pe Pământ este tot mai extinsă şi pe măsură ce intrăm în era Vărsătorului va fi recunoscută oficial, provocând şoc şi o nevoie stringentă de a înţelege schimbările sociale şi tehnologice cauzate de „fraţii noştri din spaţiu”.

Cartea

  • relatează poveşti despre răpiri şi întâlniri cu extratereştrii,
  • ridică problema tehnologiilor inexplicabile, de origine extrapământeană, folosite în domeniul public şi militar, precum şi a dispozitivelor antigravitaţie,
  • analizează exopolitica, influenţa prezenţei extraterestre asupra politicii, Stargate-ul din Irak, Proiectul Hibrid de încrucişare rasială, legăturile naziştilor cu OZN-urile şi baza lor subterană secretă din Antarctica,
  • tăinuirea de către guvernul american a acţiunilor extraterestre, printre care cazul Roswel şi transformarea declanşată de cometa Hale-Bopp.

Volumul cuprinde interviuri cu specialişti aflaţi în prima linie a mişcării „New Science”, derivată din ştiinţa extraterestră.

Cazurile pe care le relatează Dr. John E. Mack în „Passport to the Cosmos”, ne duc pe calea foarte riscantă, minată, a încercării de a lămuri fenomenul răpirilor, sunt pline de avertismente şi profeţii făţişe privitoare la soarta planetei. Jim Sparks, unul dintre subiecţii lui Mack, susţine că a primit o educaţie extinsă la bordul navelor spaţiale, că i s-au arătat scene după scene prezentând comportamentul distructiv al omenirii şi impactul său asupra mediului. Persoanelor răpite li se prezintă adeseori viziuni ale distrugerilor apocaliptice, extratereştii povestind: cerul se va murdări, animalele vor dispărea, mările se vor transforma într-un noroi otrăvitor, apa va fi mai preţioasă decât aurul. Ei vorbesc despre valuri seismice, cutremure, erupţii vulcanice, schimbări climaterice, boli la nivel global, inversarea polilor, ploi de meteoriţi, oraşe dispărute, dărâmături pretutindeni şi mânia dezlănţuită a lui Dumnezeu. Împreună cu prezentările vizuale, Sparks a primit şi un mesaj telepatic: „Vă ucideţi planeta, planeta voastră moare”.

Interesantă este şi afirmaţia făcută de astronomul Robert Bauval potrivit căreia, dezlegarea secretului străvechi al piramidei de la Gizeh se află în stele.  În cartea sa „The Orion Mistery”, subliniază că importanţa textelor Piramidei a fost minimalizată de către egiptologi. Bauval susţine: „Există o legătură între textul piramidei şi piramidă, respectiv ceea ce spun textele confirmă arhitectura, şi am demonstrat acest fapt dincolo de orice îndoială. Începem să înţelegem că Textele Piramidei nu reprezintă o bălmăjeală fără sens. Mesajul ne spune că avem de-a face cu o dublă panoramă, cu două orizonturi… Este o călătorie în timp. Am descoperit recent că în Egiptul anului 10500 î.Ch., exista un grup de oameni numit Agenţii lui Horus care se presupune că ar fi fost urmaşi ai regilor. În esenţă regele îi foloseşte pe adepţi lui Horus pentru a călători înapoi. Şi fluxul pe care călătoresc este precesiunea. Acesta este motivul pentru care ea este inclusă în această arhitectură străveche. Ei ne indică anii 2500 î. Ch., cu puţul Marii Piramide, arătând spre centura lui Orion şi apoi, ne spune să călătorim înapoi în timp. Trebuie să fii capabil să ajungi la pragul călătoriei şi călătoria pare să revină într-o perioadă în care era cunoscută nemurirea. Această afirmaţie a părut că se apropie de explicaţia lui Edgar Kayce că Marea Piramidă este un templu de iniţiere. Indiferent că ne place sau nu este că zeii au venit din cer şi unul dintre ei, cel mai important, a venit din Orion. Şi ne spun că în anul 10500 î.Ch., au îngropat trupul lui Orion în piramida de la Gizeh”.

La această afirmaţie mi-au trecut prin minte cuvintele lui Erich Von Däniken. Brusc totul a devenit logic. Câmpia Nazca, Machu Pichu şi Teotechuan. Cu 10500 de ani î.Ch., o serie de fiinţe superinteligente ştiau totul despre precesiune, despre astronomia galactică şi despre toate dimensiunile planetei şi au aplicat pe Pământ un plan de construcţie care imită modelul stelar, pentru a lăsa în urmă un mesaj care să ne spună de unde au venit.

Dacă vi se par aceste capitole incitante, citiţi acest volum care mai vorbeşte despre Câmpul de luptă Terra, scoţând în evidenţă nenumărate mistere, despre indienii Hopi cu mitologia lor complexă, despre Viaţă pe Calea Lactee şi explozii galactice, dezvăluiri din „lumea neagră”, războaiele de informaţii…

  

Recenzie semnată de Magdalena Popa Buluc și publicată inițial în ziarul Cotidianul