Johann Hari, celebrul jurnalist care vorbește despre lupta sa cu depresia, despre speranță și soluții reale în cartea sa „Legături pierdute”, vine în România la The Inner ( 3 septembrie, Cluj Napoca, Cinema Florin Piersic ). Folosind codul cititorTREI20 până în data de 15 august puteți achiziționa bilete cureducere de 20% .

Pentru a vedea întreg programul conferinței intră pe www.theinner.ro

***
Deoarece ţi s-a oferit o explicaţie greşită pentru apariţia depresiei şi anxietăţii tale, cauţi soluţiile greşite. Deoarece ţi s-a spus că depresia şi anxietatea reprezintă defecte ale substanţelor chimice din creierul tău, vei înceta să mai cauţi răspunsurile în viaţa ta şi în psihicul tău şi în mediul tău, şi nu vei mai încerca să le schimbi. Vei rămâne blocat într-o poveste cu serotonină. Vei încerca să scapi de sentimentele depresive din mintea ta. Dar nu va funcţiona, decât dacă scapi de cauzele sentimentelor depresive din viaţa ta. Suferinţa ta nu este o avarie. Este un semnal – un semnal necesarJohann Hari

Johann Hari este autorul cărții Chasing the Scream, bestseller în topul New York Times, dedicat Războiului Drogurilor din SUA secolului trecut. A primit în două rânduri titlul de Jurnalist al Anului din partea Amnesty International (Marea Britanie), pentru reportajele privind războiul din Congo şi abuzurile în ceea ce privește drepturile omului, din Dubai. Scrie pentru New York Times și Los Angeles Times și apare frecvent, în calitate de comentator, în calitate de comentator, în cadrul emisiunii HBO “Real Time With Bill Maher”. Discursul său de la TED Talks, „Tot ceea ce credeți că știți despre dependență este greșit” a fost urmărit de peste douăzeci de milioane de ori.