Romanul CE NE SPUNEM CAND NU NE VORBIM are doua volume. Primul volum …publicat de Editura Trei. Al doilea volum…un spectacol de teatru regizat de autoare. Cel de-al doilea volum nu va fi publicat niciodata. Pentru a avea parte de povestea integrala sunteti invitat(a) sa acceptati provocarea de a fi in sala de spectacol.
 
PRIMUL VOLUM – cartea este structurata pe o corespondenta de e-mail-uri. AL DOILEA VOLUM – spectacolul este o doza de comedie despre nesfarsitul conflict dintre ratiune si inima. Ce avem in mintea noastra, coincide foarte rar, sa nu zicem intamplator,  cu ceea ce spunem sau cu ceea ce facem. De cele mai multe ori mintea nu traieste in acord cu sufletul. De parca am trai permanent cu o a doua persoana in noi insine. Spectacolul din mintea noastra este al doilea volum al romanului “Ce ne spunem cand nu ne vorbim”. In cheie absolut comica…umorul fiind singurul care ne salveaza din absurd.
   
Vă invităm la o lansare neconvențională și la un spectacol în premieră!
Data:  15 martie      Ora:    20.00      Locul:  Laptaria Enache
   
Rezervari la 0727.100.856
  
Mentiune: Va propunem un joc. Sa scriem impreuna cel de-al treilea volum al cartii. Dupa ce cititi primul volum si dupa ce il vizionati pe cel de-al doilea, va asteptam completarea pe adresa zmeul_albastru@yahoo.com. In prima faza corespondenta va fi publicata pe www.chrissimion.ro. Daca vom considera ca are valoare artistica, cu acceptul dumneavoastra o vom tipari.
   
Citiți aici un fragment din roman!!!