Jurnalist de film și filosof, George Mihalcea își lansează volumul de proză scurtă În mijlocul lucrurilor, marţi 28 octombrie, ora 19.00, în Librăria Cărtureşti-Verona.

 

Cartea În mijlocul lucrurilor este un puzzle de crochiuri ale vieţii de cuplu, care poate fi amuzantă, tensionată, hâtră, profundă sau superficială, alături de schiţe ale contemporaneităţii.

“George Mihalcea îşi asumă cu lejeritate rolul de prozator glossy, gata să agaţe toate problemele middle-class-ului inteligent de azi, de la sexualitate până la infidelitate sau dezumanizarea într-o societate pusă pe fast forward. Ceea ce nu face totuşi din În mijlocul lucrurilor o colecţie de poveşti scurte cu fiţe, ci o carte în care (auto)ironia, umorul negru şi decupajul intertextual sunt la ele acasă.” – Alex Goldiş, critic literar

“

 

Despre autor: 

L-ați auzit la Radio România Cultural și la Radio Guerilla. În 2011, a conceput revista de film Cinematique, supliment al revistei Zile şi Nopţi.
 În 2012, a ocupat locul trei la concursul literar Reţeaua Literară cu povestirea “Aventurile lui Robinson şi ale bunicului său mort, Thales”, iar în 2013, a apărut în volumul colectiv Ficţiuni reale, Editura Humanitas.

 

In mijlocul lucrurilor