Luna martie se incheie cu o serie de cărţi interesante care completează colecţiile noastre. Fie că eşti pasionat de carţi de psihologie sau de literatură, dacă eşti în căutarea unei poveşti care să te ţină în suspans sau a uneia care să îţi descopere colţuri de lume şi oameni interesanţi sau vrei să îţi suprinzi copilul cu o nouă cărticică veselă şi educativă, avem de toate 🙂

Iată care sunt noutăţile editoriale pe care le-am publicat:

carti martie editura trei

Trădarea este un nou roman scris de Douglas Kennedy, “o aventură psihologică sub soarele arzător al deşertului.” Scrisori din Cipangu este o colecţie de douăzeci şi una de poveşti pline de emoţie şi temerare, care ilustrează o faţă personală a Japoniei. Adevăr sau provocare este un debut remarcabil despre o fată aflată la vârsta critică a adolescenţei şi un părinte disperat să afle adevărul înainte de a fi prea târziu. Sălbaticul din Balcani  este un volum a carui idee s-a ivit într-o noapte de ianuarie, într-o periferie viscolită a oraşului Sarajevo. Speriaţi de poveştile îngrozitoare despre sălbaticii Balcanilor, cu războaie şi alte grozăvii sângeroase comise de aceştia, autorii au constatat că în realitate lucrurile stau un pic altfel…

În colecţiile de psihologie şi psihoterapie au aparut volumele: Complexele. Creativitate sau distructivitate?, În 15 minute psiholog şi  Vindecarea prin poveşti.Culegere de cazuri destinată folosirii metaforelor terapeutice.

Colecţia PanDA de cărticele pentru copii este mai bogată cu cinci titluri: Vreau să fac eu singură, ELMER şi ROSE, Regele Jack şi Dragonul, Mami nu mi-a spus şi Domnul şi Doamna Hormon.

Seria cărţilor de lifestyle contină şi ea cu trei noutăţi: Planul, o carte care nu este despre dietă, ci despre o cale de a-ți schimba pentru totdeauna modul în care mănânci, Însănătoşire completă, un volum care descifreză misterul durerilor cronice și al depresiei iar Pilula Budha. Meditație, yoga și schimbare personală pune meditația și mindfulness-ul sub microscop.