Pe toată perioada târgului Bookfest 2016 îi așteptăm pe micii cititori la standul nostru de Cărți pentru copii (A04), în pavilionul C 1 cu multe suprize: o tombolă cu premii constând în ursuleți PanDA si pisicuțe MOG, cărți Pandora M, invitații la piese puse în scenă de talentații actori de la Teatrul Ion Creangă și cărți minunate:

noutati bookfest

Sâmbătă, 4 iunie, ora 11.00 lansăm la Scena Arena din Pavilionul C1 volumul 2 din BOOKĂTĂRIA DE TEXTE ȘI IMAGINI. Povestiri scrise, desenate, condimentate, sărate și dulci pentru toate vârstele… coordonată de Stela Lie & Florin Bican. Cartea este publicată de PandoraM în parteneriat cu Faber Studio și Clubul Ilustratorilor.

Noua serie Istoria pe înțelesul copiilor le descopera celor mici totul despre vieţile fascinante ale unor personalităţi marcante din trecut. Află mai multe despre Cleopatra și Iulius Cezar cu ajutorul acestor poveşti captivante.

Doua biografii noi completeaza seria #cineafost, de cunoștințe generale pentru copii de peste 7 ani: Cine a fost Galileo și Cine a fost Regina Elisabeta.

Astro, cea mai deșteaptă pisică din câte s-au văzut  ne va spune totul despre stele, planete, sistemul solar, galaxii și Univers în Profesorul Astro Cat și Frontierele Universului de Dr. Dominic Walliman și Ben Newman

Îți răspundem la 40 de curiozități despre lume în Filosofia pentru copii de David A. White

Fiecare copil se simte trist sau intimidat la un moment dat. Cărțile din seria noua EMOȚIILE TALE îl vor ajuta să facă față acestor emoții cu umor și curaj.

Cunoștem si personaje noi, pe MAX cel curajos și pe POM POM campionul.

Si aflăm împreună cu micutii pasionati de lecturi cum să ne facem prieteni cu ajutorul lui FRED, prietenul imaginar și cum să rezolvăm problemele înainte să se întepenească așa cum i se întâmplă lui Floyd în ÎNȚEPENIT.

MOG, pisica îndrăgită de copiii din întreaga lume este acum și în România prin intermediul cărților MOG, pisica uitucă și MOG și bebelușul.

ELMER ne face cunoștință cu toți prietenii lui creativi în cărțile Prima mea carte de activități și colorat și Carte de povești cu autocolante.

Agenda completă a Bookfest Junior, activare care celebreaza Ziua Internationala a Copiilor cu o multime de evenimente dedicate celor mici, din care suntem si noi parte, este mai jos. Si abia asteptam sa ii cunoastem pe micutii pasionati de carte!

bookfest_junior_0