cover Facebook Bookfest_2016_promotia

In perioada tărgului de Carte Bookfest 2016 dăm startul unui concurs pentru pasionații de lectură, prin care ne dorim să vă aducem în fiecare lună cele mai interesante povești și cele mai utile titluri din colecțiile noastre, in biblioteca personală.

Completează formularul de mai jos pentru a te abona la noutățile noastre lunare despre carte și primești automat un voucher de 30% reducere pe site-urile www.edituratrei.ro, www.lifestylepublishing.ro si www.pandoram.ro, pentru perioada 15 iunie – 15 august 2016. În plus, poți câștiga, prin tragere la sorți, un abonament CADOU de TREI cărți pe lună, pentru un an, din partea noastră*. Te așteptăm în acet weekend cu volumele noastre, peste 100 de noutăți și reduceri de până la 50%, la Tărgul de Carte Bookfest de la Romexpo, Pavilionul C1, Standurile A4 și A14.

Concursul s-a încheiat, iar câștigătorul, extras prin tragere la sorți, este Patricia Lidia. Rezultatul extragerii poate fi consultat pe site-ul tragerilasorti.ro

*Titlurile sunt alese lunar de către câștigător de pe site-urile Grupului Editorial TREI. Valoarea unitară a fiecărui titlu selectat poate fi de maximum 45 lei, TVA inclus. Perioada de valabilitate a premiului este 15 iunie 2016 – 14 iunie 2017.  Tragerea la sorti va fi efectuata prin tragerilasorti.ro in data de 14 iunie 2016. Voucherele vor fi transmise prin e-mail in perioada 10 – 14 iunie 2016.