Se apropie Valentine’s Day şi Dragobetele, două sărbători ale iubirii, una modernă şi plină de bucurie şi cealaltă o tradiţie veche şi frumoasă, păstrată de sute de ani pe meleaguri româneşti.
În această lună celebrăm iubirea şi pe site-urile noastre, desigur, prin lectură 🙂 Până pe 29 februarie, 4 cărţi adăugate în coşul de cumpărături vin cu 40% reducere. Aşa că poţi alege două cărţi pentru tine şi două pentru persoana dragă. Cărţi din colecţii pe care le citiţi cu drag oricând sau noutăţi editoriale pe care să le citiţi pe nerăsuflate.
Iată în cele ce urmează cele mai noi apariţii cu care vă aşteptăm online. Alături de ele stau o mulţime de cărţi interesante pe www.edituratrei.ro, www.lifestylepublishing.ro şi www.pandoram.ro.
Avem onoarea de a fi publicat la inceputul acestui an prima carte a Sanctităţii Sale Papa Francisc, un dialog sensibil şi profund despre credinţă, spiritualitate şi milostivire cu vaticanistul Andrea Tornielli: Numele lui Dumnezeu este Milostivirea.
Noua noastră colecţie de istorie a crescut cu un încă un volum devenit deja bestseller. Discursuri care au schimbat lumea ne poartă în jurul lumii şi pe firul istoriei, alătui de mari nume ca Winston Churchill, Marin Luther King, JFK, Nelson Mandela, Elisabeta I a Angliei, Oliver Cromwell, George Washington, Napoleon Bonaparte, Abraham Lincoln, Mahatma Gandhi, Adolf Hitler, Iosif Stalin, Franklin D. Roosevelt, generalul Patton, Malcolm X, Papa Ioan Paul al II-lea, Václav Havel, Mihail Gorbaciov, Barack Obama, Papa Francisc și multe alte personalități care i-au captivat, i-au înflăcărat sau uneori i-au terifiat pe cei care îi ascultau.
În colecţiile de psihologie şi psihoterapie au aparut patru noutăţi interesante: Dileme etice în psihoterapie. Abordări pozitive ale procesului decizional, un volum practic presărat cu dileme din practica psihoterapeutică şi psihologică de zi cu zi, analizate şi discutate din mai multe perspective constructive.
Opere Complete vol. 5. Simboluri ale transformării. Analiza preludiului unei schizofrenii de C.G. Jung, este o carte despre complexitatea transformărilor ce se produc in psihicul uman, argumentând că “psihologia nu se poate lipsi de contribuţia ştiinţelor spiritului, mai cu seamă de aceea a istoriei spiritului omenesc.”
Mindfulness pentru începători de Jon Kabat-Zinn se adresează începătorului din fiecare. Ea poate fi privită ca o colecţie de reflecţii şi exerciţii, de deschis şi de explorat la întâmplare; ca o lectură incitantă şi înălţătoare, dacă e citită din scoarţă-n scoarţă; sau ca un set de lecţii zilnice despre practica mindfulness.
Mari mituri despre dezvoltarea copiilor este un volum din colectia #PsihologiaPentruTori ce îşi propune să „demoleze” ideile preconcepute, bazându-se pe rezultatele cercetărilor ştiinţifice, pe dovezi, pe date statistice.
Colecţiei #Eroscop i se alătură o serie de scrisori de dragoste trimise între 1928-1930 şi descoperite de curând într-o pivniţă prăfuită din Paris: Pasiunea domnisoarei S înfăţişează portretul plin de viaţă al unei poveşti de dragoste de o pasiune aproape violentă, care evoluează în moduri şocante şi neobişnuite.
Două romane copleşitoare şi-au făcut loc între cărţile de ficţiune ale începutului de an: Plânset de copil, scris de David Jackson, apreciatul autor al seriei crime avându-l ca protagonist pe detectivul Callum Doyle, pune în scenă coşmarul oricărei mamei – acela de a-i fi răpit copilul. Răzbunătorul, cartea care a inspirat filmul cu 12 nominalizări la #Scars2016 “The Revenant: legenda lui Hugh Glass”, o teribilă poveste despre trădare şi supravieţuire.
Colecţia #youngfiction este mai bogată cu trei titluri unul mai emoţionant şi mai savuros decît celălalt – poveşti despre iubire, despre maturizare şi despre călătoria spre visuri împlinite: Momentul nostru infinit, Lista iubitilor mei şi Arta visării.
Pablo Picasso, cel mai celebru artist al secolului al XX-lea şi aventurierul Marco Polo dimpreună cu poveştile călătoriilor sale se alătură elitei care compune seria de cultură generală pentru copii: Cine a fost?
În colecţia #citestesanatos abordam un subiect dureros însă despre care este esenţial pentru femei să se informeze, cu volumul Manual de supravietuire in cancerul mamar: Un ghid detaliat pentru femeile recent diagnosticate.
Şi nu în ultimul rând, Despre bunătatea inimii, a doua carte scrisă de Dalai Lama pe care o publicăm in colecţiile de lifestyle, ne poartă într-o incursiune interreligioasă despre valorile autentice şi profunzimea spiritualităţii şi a credinţei, între creştinism şi budism.
Leave a Reply