AvertismentAm publicat romanul Avertisment (Disclaimer) al lui Renée Knight, un debut remarcabil care aminteşte prin atmosferă de Înainte să adorm şi care se bucură deja de un succes internaţional. Avertisment vorbeşte despre o femeie bântuită de secrete, despre dorinţa mistuitoare de răzbunare şi despre preţul dureros pe care trebuie să-l plătim dacă încercăm să ascundem adevărul.

Când găseşte o carte misterioasă pe noptieră, viaţa lui Catherine Ravenscroft se transformă într-un coşmar. Deşi pare o născocire, cartea, numită Străinul desăvârşit, recreează veridic şi în cel mai mic detaliu cumplita zi în care Catherine a devenit prizoniera unui secret teribil, un secret pe care o singură persoană îl mai cunoştea – iar acea persoană a murit. Pe măsură ce trecutul o ajunge din urmă, Catherine simte că lumea ei se prăbuşeşte. Singura cale este să-l înfrunte… chiar dacă adevărul şocant ar putea să o distrugă.

Tu ce-ai face dacă ai descoperi că în cartea pe care o citeşti e vorba despre tine? Descoperă romanul din seria #FictionConnection #CRIME pe site-ul nostru si in librarii.
Avertisment dozează suspansul psihologic uimitor de bine: exact aşa arată thrillerul perfect. — Lee Child