Am pregătit un nou ‪#‎concurs‬ pentru ‪#‎cititorimicuti‬ pe pagina Cărţi pentru copii ? Suntem nerăbdători să îi cunoaştem pe toţi copiii care citesc cu drag şi curiozitate aşa că le dedicăm întrega lună martie.

Îi aşteptăm pe pagina de Facebook cu cele două colecţii dedicate lor, PanDa şi Cine a fost? dar şi cu cele două volume Frankeinstein.
Pentru a participa, părinţii, bunicii, fraţii mai mari, dascălii sau prietenii celor mici le pot face o poză citind şi ne-o pot trimite-ne prin comentariu sau mesaj privat pe pagina de Facebook Cărţi pentru copii.

În descrierea pozei abia aşteptăm să citim care sunt lecturile preferate ale micuţului sau micuţei cititoare şi ce carte pentru copii şi-ar dori de pe www.pandoram.ro. Iar pe 30 martie, le oferim cadou chiar cartea aleasă.

concurs-minicititori

Concursul se desfăşoară în perioada 7 – 30 martie 2016. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi publicaţi pe pagina de Facebook Cărţi pentru copii. Un participant va fi inclus în tragerea la sorţi o singură dată şi poate câştiga un singur premiu.