Oprah_Romanian_1“Faptul că mi-am cumpărat trei cățeluși în același timp nu a fost cea mai înțeleaptă decizie pe care am luat-o vreodată. Am acționat din impuls, fermecată de mutrișoarele lor drăguțe, amețită de respirația lor dulce și de modul în care cel de-al treilea cățelus (Layla) își ținea boticul.

Apoi, săptămâni întregi m-am sculat la diferite ore din noapte pentru ei. Am adunat kilograme de rahați de pe urma lor și am petrecut numeroase ore pentru a-i învăța să aibă bune maniere.

A fost mult de lucru. Nu am putut dormi sufi cient și eram în permanență extenuată de încercarea de a-i opri pe toți trei în același timp să-mi distrugă lucrurile. Chiar am căpătat un respect deosebit pentru mamele cu copii mici!

Toată această agitație a lor începuse să mă enerveze, așa că am fost obligată să abordez altfel problema. Într-o zi, pe când îi scosesem la plimbare, am stat și i-am privit cum se jucau — și chiar se zbenguiau: se rostogoleau, se alergau, râdeau (da, câinii chiar râd) și săreau ca niște iepuri. Se distrau așa de bine, încât, atunci când i-am privit, m-am relaxat complet și am zâmbit. O viață nouă care descoperă un câmp înverzit pentru prima dată: ce minune!

Cu toții avem ocazia să simțim miracolul în fi ecare zi, dar am fost atrași într-o stare de amorțeală. V-ați întrebat vreodată, când ați ajuns seara de la muncă și ați deschis ușa casei, cum ați ajuns de fapt acolo?

Știu cu siguranță că nu vreau să trăiesc o viață închisă, lipsită de sentimente și senzații. Vreau ca fi ecare zi să fi e un nou început de a dezvolta ceea ce este posibil. Să trăiesc bucuria la fiecare nivel.” – OPRAH WINFREY