”Cincizeci de umbre ale lui Grey”: cel mai bine vândută carte din 2012

Opt dintre cele mai cumpărate 10 titluri din România sunt cărţi care privesc transformarea personală, motivaţia şi resorturile psihologice, potrivit unei analize a datelor generate de librăria www.elefant.ro pentru primele opt luni ale acestui an, scrie Mediafax.

Cel mai vândut titlu al anului a fost, până în prezent, “Cincizeci de umbre ale lui Grey, primul volum din trilogia semnata E.L. James.”Jocurile foamei”, cel de-al doilea bestseller în ţările europene, precum Germania, Franţa şi Marea Britanie, este depăşit în România de noile ediţii ale romanelor “Un veac de singurătate” şi “Dragostea în vremea holerei” de Gabriel Garcia Marquez.

Majoritatea dominantă a cumpărătorilor de carte pe portalul Elefant.ro este reprezentată de femei (75% din total). Acest fapt poate fi explicat şi prin popularitatea ridicată a cărţilor pentru copii, ce reprezintă a doua cea mai bine vândută categorie, dupa romane, şi urmată de lectura motivaţională, se mai spune în comunicatul Elefant.ro, citat de Mediafax.

Previous

Felix J. Palma se întâlnește cu cititorii români: lansarea „Hărții cerului”

Next

Are cineva habar ce naiba o mai fi şi asta?

1 Comment

  1. ma bucur! ador pe MR GREY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén