Editura TREI va fi prezentă în perioada 23-25 septembrie cu un stand de carte de psihologie (reducere 30%) la Conferinţa Naţională de Psihologie desfăşurată la Iaşi. Vă aşteptăm cu drag!

Asociatia Psihologilor din Romania (A.P.R.) impreuna cu Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, va invita sa participati la cea de a V-a Editie a Conferintei Nationale de Psihologie, manifestare care va avea loc in perioada 23 – 26 septembrie 2010.

In acest an (2010) onoarea organizarii Conferintei Nationale de Psihologie revine Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din Iasi, cea care va fi gazda dumneavoastra intr-un moment aniversar important: 150 de ani de la infiintarea Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” – prima institutie de invatamant superior din Romania.

La conferinţă au confirmat prezenţa invitaţi speciali, personalităţi ale unor universităţi  prestigioase din Europa, Australia si America. Mai multe informaţii legate de organizarea acestei manifestări ştiinţifice găsiţi la adresa web http://www.cnpsi.ro.

Va asteptam in Iasi atat pentru a face un bilant al realizarilor stiintifice din ultimii ani, a regasi pe multi dintre colegii dumneavoastra psihologi sau pentru a intalni personalitati marcante ale psihologiei europene si mondiale.

In speranta ca ne vom revedea la Iasi, va rugam sa va programati din timp participarea la acesta manifestare. Cu deosebita consideratie,

DECAN

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei

Prof. Dr. Ion DAFINOIU

PREŞEDINTE
Asociaţia Psihologilor din România

Prof. Dr. Mircea MICLEA