Editura TREI si 121.ro te invita la o intalnire interactiva pe marginea cartii Cum sa ne exprimam emotiile si sentimentele – de Christophe Andre

Gazdele intalnirii:
Daniela Fugaru Kammrath, redactor sef 121.ro
Mirela Horumba, psiholog, consilier, psihoterapeut

Te asteptam marti, 8 martie, ora 18:30 la libraria Carturesti de la Muzeul Taranului Roman (Soseaua Kiseleff 3, Sector 1, Bucuresti).

La ce bun emotiile? La ce bun sentimentele? De cate ori nu ati avut impresia ca furia, frica, invidia, tristetea v-au impiedicat sa stabiliti contacte normale cu cei din jur, sa obtineti un post mai bun sau un salariu mai mare, sa treceti mai usor peste inerentele suparari si necazuri? si de cate ori oare fericirea, iubirea nu v-au fost depline? Iar bucuriile marunte, dar necesare, ale vietii nu au trecut de prea multe ori pe langa dvs. fara sa le puteti aprecia? Intr-o lume a informaticii si a informatiei, a muncii normate si a stresului, intr-un secol in care eficienta a devenit o inevitabila – si cu atat mai nemiloasa – lege nescrisa, emotiile si sentimentele, atat de omenesti, mult prea omenesti, dar nerentabile, au devenit, pentru multi, adevarate obstacole, daca nu chiar inamici, in calea succesului. Iar pentru ceilalti, cei care inca le mai apreciaza si inteleg, la ei si la ceilalti, un motiv de jena sau ascunderi.Pentru toti acestia, pentru noi toti, Cum sa ne exprimam emotiile si sentimentele – o carte cu intrebari, raspunsuri si sfaturi pentru umanul din noi, pentru reintoarcerea la viata traita pe deplin.