Cărţile sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le putem oferi de Crăciun. Hai să răspândim împreună magia celor mai interesente volume, în acest an. Între 16 şi 22 decembrie, fiecare ‪#‎TREI‬ cărţi cumpărate de pe site-urile noastre www.edituratrei.ro, www.pandoram.ro sau www.lifestylepublising.ro vă aduc 40% reducere.

banner promo Carciun editura TREI F1

Poţi alege cărţi pentru tine dar şi pentru cei dragi, în acest fel. Pe site-ul Editurii TREI găseşti colecţiile deja consacrate de psihologie şi psihoterapie pline de cărţi practice şi actuale, unele dintre cele mai bune şi populare cărţi de ficţiune pentru adulţi sau pentru adolescenţi şi tineri, titluri pentru cadrele didactice şi cei care lucrează în domeniul formării, dar şi noile noastre colecţii de Istorie şi School of Life. Un cadou plin de umor pentru cupluri sau prieteni este pachetul Simonei Tache şi al lui Mihai Radu, Femei vs. Bărbaţi, cu cele două volume Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut şi Bărbaţii vin de pe Marte, femeile de la coafor.  Visători picaţi din lună este un volum ilustrat minunat despre  patru destine extraordinare,

Pe site-ul editurii PandoraM vă aşteaptă literatură aleasă, poveşti scrise fantastic de bine şi pline de surprize, cum sunt Prietena mea genială şi Unicat. Cartea cu o sută de finaluri. Şi, desigur, cărţile pentru cei mici, numai bune de pus sub brad de Moş Crăciun: PanDa, simpaticele cărticele pentru grădiniţă şi primele clase şcolare şi seria Cine a fost? plină de personalităţi de seamă ale căror vieţi şi cariere sunt povestite captivant pe înţelesul copiilor.

Iar intre cărţile de Lifestyle avem noutăţi în colecţiile Citeşte Sănătos şi Trebuie să ştii, un Ghid pentru adolescenţi conceput perfect pentru ei de Jane Fonda, una dintre cele mai bune cărţi despre YOGA, un titlu interesant despre descoperirea de sine scris de Dr. Menis Yousry, dar şi bestsellerul Magia Ordinii a lui Marie Kondo.