Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)

Numită de Publishers Weekly o capodoperă inegalabilă, Chemarea Monstrului spune o poveste captivantă, înduioşătoare dar şi strălucit construită de Patrick Ness, după o idee originala a lui Siobhan Dowd, a cărei moarte prematură a împiedicat-o să dea glas poveştii. Dowd a fost autoarea a patru cărţi multipremiate, două dintre ele fiind publicate postum. Iar în 2009 a fost desemnată prima autoare care a primit postum Carnegie Medal. Chemarea Monstrului este în curs de ecranizare, avându-i în rolurile principale pe Liam Neeson şi Sigourney Weaver.

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea) CHEMAREA MONSTRULUIAutor: Patrick NessTraducere din engleză de Roxana Gamarţ
Colecţia: Young Fiction Connection
Nr. de pagini: 440

Monstrul a apărut după miezul nopţii. Aşa cum fac monştrii de obicei.
Dar Conor nu-l aşteaptă pe acesta, ci pe cel din coşmarul său, care-l bântuie aproape în fiecare noapte de când mama lui s-a îmbolnăvit. Cu bezna, vântul şi urletele.
Monstrul acesta care-l vizitează e diferit. Sălbatic şi neîmblânzit. Şi vrea de la Conor lucrul cel mai periculos.

Chemarea monstrului este dublu câştigător al Carnegie Medal (pentru ficţiune şi ilustraţii). Jim Kay a dat viaţă poveştii printr-o grafică impresionantă pe care o veţi descoperi în paginile cărţii.  Romanul fost descris de catre cei de la The Guardian ca Sclipitor şi elegant, având înfiorarea şi ambiţia pe care le-ai aştepta de la autorul trilogiei Pe tărâmul haosului.”

“Nu e uşor să îmbini adevăruri dureroase cu speranţa în viitor – dar Chemarea monstrului reuşeşte. Cu stil, graţie şi profunzime.” – The Bookbag

Patrick Ness este autorul trilogiei Pe tărâmul haosului, care s-a bucurat de o receptare foarte bună şi de vânzări record. Este laureat Carnegie Medal, Guardian Children’s Fiction Prize, Booktrust Teenage Prize şi Costa Children’s Book Award. La Editura Trei, de acelaşi autor, a apărut Vocea pumnalului, primul volum al trilogiei Pe tărâmul haosului.