Opreşte-te pentru un moment din ce faci acum. Şi răspunde-ţi sincer la întrebarea aceasta: Ce mi-aş dori să schimb în mai bine din viaţa mea?

articol TREI ragazuri

Răspunsul este adesea greu. Fie pentru că nu ne dăm seama ce anume, concret, ne împiedică să fim cu adevărat fericiţi fie pentru ca avem senzaţia copleşitoare că sunt prea multe lucruri de schimbat şi drumul pare greu. Şi nu de puţine ori avem nevoie de ajutor să găsim răspunsul. El vine învăţând despre noi şi lucrând cu noi.

CONCURS: Răspunde-ne printr-un comentariu la întrebarea “Ce ţi-ai dori să schimbi în mai bine din viaţa ta?” şi poţi câştiga prin tragere la sorţi, pe 10 februarie, un voucher de participare la atelierul “Eliberează-ţi amintirile prin art-terapie” organizat de 27 de răgazuri şi cartea Descoperă-ţi amintirile ascunse şi adevăratul eu de Dr Menis Yousry.

Una dintre cele mai noi cărţi de lifestyle din colecţia noastră vorbeşte despre importanţa descoperirii şi redescoperirii de sine.Descoperă-ţi amintirile ascunse şi adevăratul euDescoperă-ţi amintirile ascunse şi adevăratul eu de Dr Menis Yousry e o carte puternică, scrisă cu intuiţie şi compasiune, care are potenţialul de a schimba vieţile în bine. Datorită deceniilor de experienţă practică a doctorului Yousry în munca lui cu mii de oameni din toate colţurile lumii, ea nu este doar o teorie. Este încercată, testată şi funcţionează.

De cele mai multe ori, în completarea lecturilor care privesc dezvoltarea personală vin foarte bine ateliere de lucru în care avem ocazia să ne testăm amintirile, seinceritatea, creativitatea pentru ne elibera mintea şi a face paşi înainte spre visurile noastre.

Un astfel de atelier este cel realizat de echipa 27 de răgazuri, Elibereaza-ti mintea prin art-terapie Lista completă a workshopurilor de dezvoltare personală este aici. Iar atelierul din 12 februarie vă invită la un veritabil proces de autodescoperire şi revinventare a propriului viitor, prin art-terapie şi lucru aplicat cu sinele.

O personalitate libera si nealterata este un drum sigur catre liniste interioara si fericire. Lasa deoparte influentele bune sau rele din jur si invata sa te iubesti si sa te intelegi cu adevarat. Ai ocazia sa te reconectezi cu propriile resurse interioare, sa inveti tehnici de cunoastere si evolutie si sa devii stapan pe tine. Vei afla cum sa armonizezi diferitele aspecte din viata ta si sa traiesti intens prezentul, capabil sa faci fata incercarilor.

Art Terapie cu LOGO

Vom observa acele trasaturi, emotii, inclinatii, pe care fara sa vrei le-ai preluat de la parinti, frati, oameni langa care ai trait, sau ti-ai desfasurat activitatea. Poate ca acest modus vivendi a functionat pentru ei, dar e momentul sa-ti decoperi propriile trasaturi, dorinte si maniere de a actiona.

Doar eliberandu-te de influentele bune sau rele, dar care nu iti apartin, iti vei descoperi personalitatea reala, capabila de fericire, fara sa astepti de la ceilalti

Atelierul se va desfasura pe 12 februarie 2016 intre 18.30-21.00, avand la dispozitie mijloace de expresie artistica, momente de reflectie si impartasire a trairilor. Desenul, mastile, teatrul si alte tehnici de art-terapie sunt parte din aceasta intalnire cu tine insuti. Jucand cu imagini si culori, intri intr-o lume magica in care vei avea parte de arta si personaje de poveste. Nu ai nevoie de cunostinte sau experienta artistica, doar de o minte deschisa, restul iti pun cei de la 27 de ragazuri la dispozitie.