Indiferent daca esti deja intr-o relatie online si cauti cateva sfaturi sau daca doar te gandesti sa te implici in acest fenomen, volumul Iubire pe internet. Cum să-ți găsești partenerul potrivit te va ajuta.

     

     

  

Autoarea, Diane M. Berry, un terapeut specializat in relatiile de cuplu, iti arata cum sa completezi un profil care sa atraga o relatie sanatoasa si pozitiva si cum sa citesti profilul unui potential partener, in cautarea semnalelor de alarma.

De ce sunt acceptabile intalnirile pe Net: Te pun in legatura cu un numar mai mare de persoane decat cele din comunitatea ta. De exemplu, ai mai mult control asupra procesului. Iti alegi site-ul, ce doresti sa spui, cat de mult doresti sa te implici, pe cine doresti sa contactezi si cand, si cum doresti sa o faci.

Mai mult, exista o multime de persoane din care poti sa alegi si, de obicei, au afisat chiar in fata ta ceea ce le place, displace, stilul de personalitate si ceea ce cauta. Este ca un magazin plin de potentiali parteneri de viata!

  

  

Completeaza-ti inteligent profilul! Foloseste eseul pentru a oferi o viziune adevarata asupra personalitatii tale. Nu te multumi sa spui ca esti un barbat destept sau o femeie amuzanta, da un exemplu cu un joc inteligent de cuvinte sau cu o povestire amuzanta, in special una despre tine (modestia este o calitate foarte atragatoare la un partener). Asta poate arata, de asemenea, ca nu te iei foarte in serios si poate transmite incredere in sine.

Prezentare preluată din ediția online a revistei ”Ce se întâmplă doctore?”   

 

Citește și:

Cum găsești pe net partenerul potrivit (recenzie din ”Cotidianul”)