Citind cartea Măștile fricii a autoarei Camelia Cavadia veți descoperi cu uimire și mare emoție câtă frumusețe se ascunde în vulnerabilite și cum ea devine izvorul autenticității care te face puternic și capabil să trăiești așa cum ești tu cu adevărat.

Ema, personajul central al romanului poate fi oricine dintre noi, precum și oricare dintre celelalte personaje, poate deveni cineva care seamană izbitor de tare cu cineva din viața noastră. Cartea expune o serie de povești de viață care sunt dificile, încărcate de emoții copleștoare, dar și de bucurie și împlinire. Este o carte care îți cucerește mintea și sufletul, pe care nu o vei lăsa din mână, pentru că are o profundă rezonanță cu experiența umană.

Într-un mod fumos și subtil, cartea autoarei Camelia Cavadia ne învață că, atunci când renunțăm la masca care ne protejează de vulnerabilitate, suntem gata să primim și să descoperim experiențele pe care le-am trăit, ca momente care dau un sens și o însemnătate vieții noastre. Îmbrățișând cu iubire versiunea noastră din spatele măștii, pe care o considerăm imperfectă, vom fi mai puternici și vom trăi așa cum suntem noi cu adevărat.

Lansarea volumului Măştile fricii are loc joi, 16 iunie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Alături de autoarea Camelia Cavadia se vor afla Aurora Liiceanu, Ada Roseti, Virginia Costeschi şi Radu Găvan. Vă așteptăm!