Lansarea cu public a romanului Te iubesc, dar nu pe tine de Raluca Feher, apărut recent la Editura Trei, va avea loc miercuri 19 mai, la ora 18.00, pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu și va fi transmisă live pe paginile de Facebook Editura Trei și Humanitas Kretzulescu. Cu Raluca Feher vor intra în dialog scriitoarele Camelia Cavadia și Petronela Rotar, într-o întâlnire moderată de Virginia Lupulescu. Lansarea se va încheia cu o sesiune de autografe. Te iubesc, dar nu pe tine este ”o poveste de nedragoste pentru neîndrăgostiți”, cum spune autoarea. Noul roman apărut în colecția Autori Români a Editurii Trei se bucură deja de aprecierile cititorilor. Iată câteva dintre impresiile transmise pe pagina de Facebook a autoarei:

„Nu e tocmai ce v-ați aștepta de la o carte despre dragoste. E mult mai mult. E foarte bine.” Alexandra

„Un roman ca un torent. Odată ce l-ai deschis, nu mai poți să-l laşi din mână. Te cuprinde şi te poartă prin toate stările, de la râs la plâns, de la agonie la extaz… O carte despre căutarea iubirii, de sine şi întru celălalt, despre nevoia de celălalt şi despre teama de singurătate. Despre abuzator şi victimă, despre toate şabloanele în care suntem prinşi şi despre încercarea de evadare din ele. Fără succes, însă…E despre tine, despre mine, despre noi toţi, buni şi răi, iubiţi şi neiubiţi.” Gordana

„Puternică, aspră, ascuțită. Bună rău.” Diana


Raluca Feher este autoarea bestsellerurilor America dezgolită de la brâu în jos I și II, Splendidul loc al fericirii supreme și Să nu râzi :((. În viața reală, Raluca Feher este director de creație la CAP și unul dintre fondatorii Frontline Club Bucharest, filiala româna a unuia dintre cele mai cunoscute cluburi de presa din lume. În viața ideală, Raluca este o exploratoare curioasă, călătoare printre vorbe și povești, prin teritorii bătătorite sau încă nedescoperite.O puteți citi pe https://feher.live/.
ISBN: 978-606-40-1013-1
Format: 130 x 200 mm, broșată cu clapete
240 pagini
Preț: 39.00 lei
Editura Trei
Colecția Autori români