Cele mai recente titluri publicate de imprintul Eroscop al Grupului Editorial Trei ne poată într-o călătorie a plăcerilor în diverse locuri. De la viața “de zi cu zi” într-un bordel, la flirtul amuzant de la locul de muncă și până la construirea unei noi relații după ce ai fost înșelat de parter, cele trei romane ne dezvăluie slăbiciunile, ambițiile, victoriile și înfrângerile vieții.  

Casa
de Emma Becker

Premiul Blù Jean-Marc Roberts 2019
Premiul studenților France Culture-Télérama 2019
Nominalizat la Premiul Renaudot și Premiul Flore 2019

Despre o experiență unică și despre adevărul din mijlocul unei lumi interzise.
Un melanj între Viața sexuală a Catherinei M. și Casa plăcerilor, celebrul film al lui Bertrand Bonello, romanul Emmei Becker este o experiență literară fascinantă și provocatoare.

La 23 de ani, cu două cărți de succes, Emma Becker se hotărăște să lucreze timp de un an într-un bordel din Berlin, pentru a scrie – din interior – despre o experiență unică și despre adevărul din mijlocul unei lumi interzise. „Am vrut să aflu în mod direct ce-i face prostituția femeii, cum îi transformă trupul și sufletul.“ A sfârșit prin a sta doi ani și jumătate în universul promiscuității. De ce? „Pentru că m-am simțit bine acolo. Dacă nu s-ar fi închis, probabil că n-aș mai fi plecat niciodată…“, spune autoarea. Dintr-o încăpere în alta, de la o fată la alta, Casa ne poartă într-o călătorie a simțurilor și a revelațiilor despre natura umană.

„O carte incomodă, superb scrisă, cu un limbaj provocator, o carte ce sfidează clișeele, totodată nemiloasă și tandră cu ființa umană.“ – Biba

Emma Becker s-a născut în 1988, în Hauts-de-Seine. A studiat literatura la Université de la Sorbonne Nouvelle. Este autoarea romanelor Mr. (2011) și Alice (2015). În prezent, locuiește la Berlin.

„Întotdeauna am crezut că scriu despre bărbați. Până când mi-am dat seama că nu scriu decât despre femei. Despre mine însămi, de fapt.“ – Emma Becker

Indecent
de Vi Keeland

Nu amesteca niciodată serviciul cu plăcerile…

Două greșeli nu se anulează una pe alta. Dar uneori situația devine de două ori mai distractivă.

Dată afară din cauza comportamentului indecent.
Nouă ani. Nouă ani în care mă spetisem pentru una dintre cele mai mari companii din America. Și totul se termina din cauza unei filmări făcute în vacanță – o filmare privată făcută în timpul meu liber. Ofticată, i-am scris mega miliardarului de director și i-am spus ce cred eu despre compania lui. Nu credeam că o să ajung să corespondez cu bogătanul ăla. Până la urmă, și-a dat seama că mi se făcuse o nedreptate și am fost reangajată. Și nu era singurul lucru pe care voia să-l facă pentru mine. Dar nu eram dispusă să mă încurc cu șeful șefului șefului meu. Ar fi fost foarte greșit, chiar indecent. Cam ca filmarea care mă băgase în belea.

„Cu râsetele, lacrimile și momentele ei sexy așa de fierbinți că ai nevoie de un evantai, Indecent dezvăluie profunzimea lui Vi Keeland și clar te face să vrei să petreci mai mult timp cu acest cuplu adorabil și foarte dinamic.“ – Harlequin Junkie

Indecent a fost dusă la perfecțiune. Personajele sunt amuzante și distractive, iar povestea devine dramatică pe măsură ce avansează.“ – TDC Book Reviews

Vi Keeland este autoare de bestselleruri #1 din topurile New York Times, Wall Street Journal și USA Today. Cu milioane de exemplare vândute, titlurile sale sunt traduse în 26 de limbi, iar trei dintre povestirile ei au fost ecranizate de Passionflix. Locuiește la New York împreună cu soțul și cei trei copii ai lor, trăind fericită alături de cel pe care l-a cunoscut când avea șase ani. Puteți afla mai multe despre ea la https://www.facebook.com/ groups/ViKeelandFanGroup/ sau pe vikeeland.com.
De aceeași autoare, în colecția Eroscop, au apărut: Bilete înveninate, Ticălos la patru ace, Mister Moneybags (scrise împreună cu Penelope Ward), Egomaniac și Șeful.

Frumosul seducător
de Christina Lauren

Toate personajele seriei Beautiful Bastard, reunite pentru ultimul act

O fată independentă care are nevoie de o vacanță. Un bărbat împovărat de responsabilități. O vacanță în care orice este posibil. Și o grămadă de vin. După ce-și surprinde iubitul cu altă femeie, Pippa Bay Cox pleacă în State cu un grup de prieteni, pentru un tur al berăriilor și podgoriilor. Jensen Bergstrom face de obicei față decepțiilor sentimentale cufundându-se în muncă, dar ajunge să meargă și el în excursie. Însă află că va veni și fata ciudată pe care o cunoscuse în avion; s-ar putea să fie prea mult pentru el… sau s-ar putea să-i schimbe viața.

„În încheierea seriei Beautiful, Christina Lauren aduce amestecul caracteristic de dramă, sex și nebunie… Această lectură agreabilă prezintă o reuniune lipsită de inhibiții a tuturor personajelor îndrăgite ale seriei. Cu siguranță un hit pentru fanii loiali.” – Library Journal

„Fermecător… O încheiere perfectă pentru o serie amuzantă și sexy. Fanii vor fi încântați de reîntâlnirea cu toate perechile din cărțile anterioare și se vor bucura de instantaneele cuplurilor care au deja copii.” – Kirkus Reviews

Christina Lauren este pseudonimul literar al autoarelor Christina Hobbs şi Lauren Billings, care au devenit celebre cu seria Beautiful Bastard și au scris împreună paisprezece romane ce au ajuns în topul New York Times. Cărțile lor au fost traduse în peste 30 de limbi. La Editura Trei, a mai apărut Paradis de împrumut, iar din seria Beautiful Bastard au apărut Ticălosul seducător, Străinul seducător, Expertul seducător și Un secret minunat. Află mai multe informații pe ChristinaLaurenBooks.com, @ChristinaLauren pe Instagram sau @ChristinaLauren pe Twitter.