Zilele acestea, Oli și-a făcut o mulțime de prieteni noi printre micuții internați la secția de Pediatrie Oncologică de la Spitalul Marie Curie. Am descoperit copii extraordinar de curajoși, ambițioși, copii care cred, ca și Oli, în puterea miraculoasă a fructelor și legumelor.

Au fost câteva ore minunate petrecute citind din cartea Aventurile râmei Oli, desenând și jucându-se chiar cu autoarea – Olga Gudynn. Copiii s-au bucurat enorm când au aflat că blocurile de desen, fișele și creioanele colorate primite de la Olga Gudynn vor rămâne la dispoziția lor. Iar fericirea lor este cu atât mai mare pentru că titlurile donate de Editura Pandora M pun începând de azi bazele unei biblioteci menite să îi bine-dispună și să îi ajute să treacă mai ușor peste tratamentele medicale.

Această inițiativă este un prim pas din promisiunea făcută odată cu lansarea cărții Aventurile râmei Oli, de a ajuta la amenajarea unui atelier de artă în Spitalul Marie Curie, pentru că ne dorim să înseninăm viața copiilor bolnavi de leucemie și cancer. Olga Gudynn va dona jumătate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. Cealaltă jumătate aparține fiului ei, Andreas, care a fost coautor. Andreas este mare iubitor de animale și își dorește să facă voluntariat la ZOO în timpul său liber.

De asemenea, Editura Pandora M va dona periodic cărți pentru biblioteca de la Spitalul Marie Curie.

Iată câteva imagini de la eveniment:

#gallery-12 {
margin: auto;
}
#gallery-12 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-12 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-12 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */