Grupul Editorial Trei va participa în perioada 30 august – 3 septembrie 2017, la Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău. Vă așteptăm cu multe noutăți și oferte promoționale !

Editia_2017_preview3-298x155

  • Vizitatorii Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău 2017 vor fi așteptați, din partea editorilor din România, cu o ofertă de peste 50.000 de volume din cele mai variate domenii, la cele mai avantajoase prețuri.
  • Bookfest Chișinău ”pune în valoare patrimoniul nostru cultural comun, cu precădere cel de limbă și de simțire”, consideră președintele ICR Liliana Țuroiu, principalul finanțator al evenimentului.
  • Locație: MOLDEXPO – PAVILIONUL CENTRAL / Program zilnic: 10.00-20.00 / Intrarea este liberă
  • Publicul din Chișinău va avea ocazia să-și cumpere cele mai noi apariții editoriale la prețuri promoționale de la Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău (30 august-3 septembrie). După o primă ediție de succes anul trecut, Bookfest revine în capitala Republicii Moldova cu o ofertă de peste 50.000 de cărți numai de la editurile din România, și alte câteva zeci de mii de cărți de la editurile din partea stângă a Prutului. Copiii vor fi vedetele acestui Salon Internațional de Carte, pentru că majoritatea standurilor vor avea titluri și reduceri speciale la cărțile destinate elevilor,