Cât de plăcut este să vezi cum răzbat în viață două dintre cele mai nefericire personaje pe care le-ai întâlnit vreodată? Ce satisfacție ai când citești cum trec prin cele mai neprevăzute circumstanțe și reușesc aproape de fiecare data să “ajungă la mal”? Jen Frederick – jumătate din Erin Watt – ne conduce într-o poveste emoționantă despre viață, dragoste și sacrificiu.  

Bitsy are doar 19 ani, dar știe ce vrea. Îl vrea pe Leka Moore. Nu-i pasă că a luat-o sub aripa lui pe când era el însuși doar un puști. Nu-i pasă că a crescut-o. Nu-i pasă ce spune lumea. Știe că aparțin unul celuilalt.
Leka a găsit-o pe o alee izolată. Dacă n-ar fi luat-o cu el, cine știe ce s-ar fi întâmplat cu ea în noaptea aceea. A privit-o crescând. A încercat să o învețe ce e binele și ce e răul. Acum simte lucruri pe care un om bun n-ar trebui să le simtă. Dar el… n-a fost niciodată un om bun. Are șansa de a primi iertarea dacă o salvează de cel mai mare pericol — de el.

„Un romance senzual și întunecat, ce poartă marca inconfundabilă a lui Jen Frederick.“ – The Spellbound Stories

„Scrisul lui Jen Frederick are o forță a seducției care te copleșește.“ – A Love Affair with Books

Jen Frederick a scris și seria de mare succes Gridiron, apoi Hitman (împreună cu Jessica Clare), In The City, The Jackson Boys și Woodlands. Locuiește în Midwest, alături de soțul ei — care, în timp ce ea scrie, se ocupă de detaliile vieții cotidiene —, de fiica lor — care înțelege când mama ei dispare cu orele în biroul său — și de un câine care nu face nimic din toate acestea.
La Editura Trei, au apărut cinci volume din seria Familia Royal: Prințesa de hârtie, Prințul de hârtie, Palatul de hârtie, Moștenitorul decăzut și Regatul sfărâmat.