ciudata maimuţa, nebună pe bloguri

Nu prea se întâmplă chestii în ultima vreme. Aici pe blog vreau să zic.

Ne pregătim să scoatem  Prinţesa gheţurilor de Camilla Lackberg, v-am postat şi un fragment din roman, doar-doar daţi click şi pe la noi. Sufletu’! Da’ eu nu mă las, chiar de-o fi să dezvolt personalitate multiplă.

Că ziceam de cartea asta… Cică ar fi mai bună decât Trilogia. Nici nu mai tre’ să zic care trilogie, se ştie că vorbesc de Millennium, aşa cum, dacă zic la miez de noapte My preciousssssse!, se ştie că am revăzut de curând Lord of the Rings.

Oricum, eu o să fac repede un poll şi-am să vă poftesc să votaţi.  Mă rog, nu vreau să vă influenţez, dar eu tot zic că Prinţesa… e mai bună şi asta pentru că nu are 100 de tone – una la mână; a doua la mână – tipa are umor (tipa fiind scriitoarea) şi trei – nu stau să citesc juma’ de carte până să treacă la acţiune. Între noi fie vorba, eu n-am reuşit nici până acum să citesc al treilea volum din Trilogie. O fi vreo chestie psihică, nu ştiu. Am văzut că nu sunt singura – de pildă, Simona se chinuie şi ea cam la fel. Dar la mine chiar s-ar putea să fie o chestie psihică, trebuie să fac cercetări în direcţia asta. Nu pot să termin ultimele volume din diverse serii… De exemplu, nu reuşesc să citesc Harry Potter şi talismanele morţii . Nu pot şi pace. Sunt câţiva ani buni de când mă chinui (am cartea în versiunea engleză) – şi culmea e că până acum am reuşit să NU aflu ce naiba se întâmplă la sfârşit, deşi presupun că mai mult de trei sferturi din populaţia planetei cunoaşte deznodământul.

Cam asta. Aştept să mă băgaţi şi voi în seamă. Până atunci, stau şi sufăr pe-aici…

Previous

Noua moda: cabinetele de filosofie

Next

despre Mile

4 Comments

  1. iata am ajuns, intr-un tarziu, si eu pe aici. felicitari pentru blog.
    scrii bine…

  2. draga Hose,

    aşteptăm cu interes manuscrisul tău.

    de altfel, nu ar fi primul volum de poezie pe care l-am publica. avem poeţi şi din mai vechea generaţie (vezi Emil Brumaru, cu “Povestea boernaşului de ţară…”, dar şi din generaţia mai nouă – vezi volumul “Şcoala specială”, semnat de Viviana Muşa, care l-a inspirat pe mai sus pomenitul d. sociu să debuteze în proză cu “Nevoi speciale”. deci, iată cum se leagă lucrurile.

    poţi trimite manuscrisul tău la adresa: rights@edituratrei.ro

    succes!

  3. hose

    suferinta nu e o solutie. betia insa – DA.

    dar nu-i pe asta, eu iata daca am ajuns sa fiu un om care se tine de promisiuni, desi nu-mi place deloc noua mea ipostaza, uite ca am intrat in ospetie. as mai fi lasat asa in aer toata treaba asta doar ca iti fac in ciuda si viata ti se para mai frumoasa 😛

    felicitari pt acest sit / blog. cum am mai zis poate va face andrei o imagine s-o puneti acolo sus sa arate mai simpatic si mai personalizat.

    eu as avea o intrebare pt colectivul de la TREI:
    din intamplare, ca printr-o minune a Divinitatii, sau o magie a vrajitorilor moldoveni, publicati manuscrise de poezie [scuzati-ma pentru acest cuvant murdar “poezie”, nici mie nu-mi place dar ce sa-oi fac.] ?

    adica exista vreo probabilitate sa publicati un manuscris semnat de autori tineri dar care nu poarta numele de dumitru crudu nicoleta esinencu, dan sociu, sau hose pablo?

    bine glumesc, dar totusi?

    v-am pupat si pastram legatura, cu speranta infinita intr-o colaborare de aur care sa aduca un sac si un pumn de bani europeni….

    pici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén