la rascruce de dresuriAm publicat un nou roman plin de fler in colectia Young Fiction Connection: La răscruce de dresuri, scris de Louise Rennison.

Volumul inaugureaza seria aventurilor lui Tallulah Casey, adolescenta adorabila care este pregătită să-şi descopere partea artistică şi să-şi facă noi prieteni. La Şcoala de Arte din Yorkshire Dales, unde nu există magazine de haine sau cosmetice, ci mlaştini, păduri, un han fioros şi multe oi, Tallulah va descoperi, în ciuda atmosferei stranii desprinse parcă din La răscruce de vânturi, un grup de prietene pe care te poţi bizui şi talente artistice nebănuite. Tot acolo se va ataşa, deşi nu fusese prevăzut, de un pui de bufniţă.

Cititoarele în pragul adolescenţei vor râde cu gura până la urechi de peripeţiile printre drame adolscentine, băieţi, iubiri, aventuri şi…mai multe drame, ale puştoaicei cu simţul umorului şi picioare cam prea lungi 🙂 Cartea este deja disponibilă pe site-ul nostru si in librării.

“Sunt atat de incantata, sunt super incantata. Sunt de-a dreptul isterică, o să fie nevoie să imi dau o palmă peste față într-un minut, in ritmul ăsta. ”

“Avea tot ce trebuie să aibă un băiat de vis. Spatele, fața, lateralele, Totul. Şi un cap. ”

“N-ai spune…” Ai cei mai nasoi ochi pe carei i-am văzut vreodată. Ochii tăi imi dau o stare de rău fizic. ”