banner_Regizorul propriei vieti Blog and Fb

Cei de la 27 de răgazuri continuă seria atelierelor de dezvoltare personală cu un concept original centrat pe art-terapie. Iar noi susţinem acest proiect alăturându-i seria de cărţi de Psihologie Practică, Psihologie pentru toţi şi Lifestyle.

În plus, poţi câştiga o invitaţie la întregul program “Devino regizorul propriei vieţi” pe blogul nostru. Spune-ne care este obectivul personal sau profesional pe care vrei să te concentrezi în acest an, într-un comentariu, şi pe 21 ianuarie unul dintre cititorii noşti va primi cadou în schimbul răspunsului său invitaţia la cursul complet.

Alţi cinci participanţi vor primi cadou una dintre cărţile noastre de autocunoaştere şi dezvoltare:

  1. 24 teste despre iubire si sexualitate
  2. Prima sedinta de psihoterapie
  3. Visele copiilor
  4. Dragoste virtuală
  5. Decoperă-ţi amintirile ascunse şi adevăratul eu

#gallery-3 {
margin: auto;
}
#gallery-3 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 20%;
}
#gallery-3 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-3 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Poti deveni regizorul propriei tale vieti, dar pentru aceasta e necesar sa cunosti actorii si scenariul filmului interior. Aceasta este cheia din spatele sesiunilor de dezvoltare personală, autoanaliză şi autodescoperire prin art-terapie.

Te invitam alaturi de 27 de răgazuri şi psihologul Irina Cepreanu la o serie de sesiuni de dezvoltare personala originale, in care te vei descoperi si redescoperi. Si iti vei pune in aplicare dorintele pe care le tot amani. Vei avea ocazia sa te reconectezi cu propriile resurse interioare, sa inveti tehnici de autoevolutie si sa te armonizezi pentru a face fata incercarilor.

Desenul, mastile, teatrul si alte tehnici de art-terapie sunt parte din aceste intalniri cu tine insuti. Jucand cu masti, culori si costume intri intr-o lume magica in care vei avea parte de muzica, arta si personaje de poveste.

PRIMII 5 înscrişi la curs primesc cadou din partea Editurii TREI o carte de dezvoltare personala şi inter-relaţionare din colecţiile de psihologie bit.ly/1ZmjZor şi #lifestyle bit.ly/1n1zZAz.

Programul cursului este următorul:

29 Ian – Acceptarea/neacceptarea componentelor umbrei prin masti

12 Feb – Comunicarea sentimentelor dificile prin desen

26 Feb – Explorarea copilariei si a relatiei cu ceilalti prin povesti

11 Mar – Relationarea cu celalalt, sau cu echipa prin lucru corporal

25 Mar – Explorarea masculinitatii/feminitatii si a arhetipurilor prin modelaj

8 Apr – Constructia visului personal prin colaj din diferite materiale

Irina Cepreanu este trainerul sesiunii de ateliere si psiholog experimentat, specializat in psihoterapie analitica jungiana, art-terapie, cu formare in Psihoterapie Experientiala, Analiza Personala si Somatoterapie.

* Pretul programului este 170 euro pentru inscrieri intre 12-19.01 si 190 euro intre 20-28.01. Afla mai multe si inscrie-te aici.