Am lansat colectia de carti interactive „Ce sa faci…” scrisa de specialista in terapia copiilor Dr. Dwan Huebner si ilustrata foarte simpatic de Bonnie Matthews. Ghidurile „Ce sa faci…” le propun celor mici o calatorie formatoare si distractiva pentru depasirea dificulatatilor cu care se confrunta copiii, de la cele mai mici varste pana in anii de scoala gimnaziala. Prin joc si poveste, problemele sunt intelese si rezolvate. Primele trei volume trateaza trei subiecte sensibile pentru copii intr-o maniera placută şi eficientă.

Ce să faci să scapi de griji”, „Ce să faci când ţi-e frică să te bagi în pat” si Ce să faci când îţi ieşi din fire se afla deja in librarii si pe site-ul nostru.

Carticelel pot fi cumparate sau…castigate 🙂 Cu ocazia publicarii colectiei, am lansat un concurs de desen pentru copii, prin care ii invitam pe cei mici sa raspunda, colorand, pictand, desenand, la intrebarea “Ce sa faci pentru ca lumea sa fie un loc mai frumos?”. Poate avem nevoie sa fim mai prietenosi, mai curajosi, mai intelegatori, mai atenti, sa iubim natura sau sa citim mai mult. Dati-le de veste micilor desenatori si ajutati-i sa intre in concurs, pe pagina noastra de Facebook. Premiile sunt chiar cartile Ce sa faci. Pe 27 aprilie 12 carticele vor ajunge la creatorii celor mai interesante desene.

ce sa faci editura trei