Editura Lifestyle Publishing House lansează cel mai recent volum scris de Rachel HollisLa asta chiar nu mă așteptam. Cum să-ți refaci viața când lumea se prăbușește în jurul tău. Este cea de-a treia carte scrisă de autoarea americană și publicată de Lifestyle Publishing House, după Fată, deschide ochii! și Gata cu scuzele!, și în care vorbește despre viața sa după divorț.

Frică. Suferință. Pierdere. Trădare. Rachel Hollis a simțit toate aceste lucruri și știe că și tu le-ai simțit. Acum, te duce de cealaltă parte. Cu umorul, onestitatea și poveștile intime de viață care au devenit marca ei distinctivă, Rachel Hollis își învață cititoarele cum să considere momentele dificile ca pe niște adevărate experiențe de învățare, să le aprecieze valoarea și oportunitatea de a se dezvolta în urma lor.

Așa cum bine știu milioanele de oameni care îi citesc cărțile, participă la conferințele sale RISE și o urmăresc pe rețelele de socializare, ea își dorește să te vadă transformându-te. Când viața ne este afectată de evenimente dificile – moartea cuiva drag, un divorț, pierderea locului de muncă – transformarea pare imposibilă, căci suferința și nesiguranța ne întunecă zilele. Dar, ne asigură Rachel, depinde de tine cum îți depășești durerea – poți să ieși din ea schimbat în bine, trăgând învățăminte în urma cărora te-ai dezvoltat și ai crescut, sau rămânând blocat în locul în care identitatea ta prinde rădăcini chiar în acele lucruri care te rănesc. Pentru Rachel, o viață bine trăită este o viață plină de sens, focalizată doar pe ceea ce este esențial. Aceasta este o carte despre sentimente importante: o carte care te inspiră și te motivează, un adevărat sprijin moral care demonstrează că întunericul poate exista alături de frumusețe.

„Cred că suntem suficient de puternice pentru a ne vindeca, chiar dacă uneori efortul ne face să ne simțim mai slabe decât înainte de a începe. Nu‑ți fie teamă de propria slăbiciune, teme‑te că vei trăi în disperare tot restul vieții, deoarece ți‑a fost prea frică să‑ți înfrunți durerea. În paginile următoare mă voi strădui să fac exact asta. Voi analiza durerea, o voi descompune și voi râde de ea ori de câte ori va fi posibil, și voi plânge din cauza ei, când va fi necesar, dar nu‑mi voi disimula durerea — niciodată în viața mea — pentru a‑i face pe ceilalți oameni să se simtă confortabil. Și nici tu nu ar trebui.” – Rachel Hollis

Rachel Hollis a pus bazele unui brand de lifestyle și unei companii de media cu aceeași onestitate și deschidere cu care a scris două cărți bestseller New York Times. Hollis are o audiență globală din ce în ce mai mare și foarte implicată, care îi apreciază sinceritatea și optimismul. Fiind unul dintre cei mai căutați speakeri motivaționali și gazdă a unuia dintre cele mai bune podcasturi de business, ea este totodată o mamă care muncește, mândră de cei patru copii, și care își folosește platforma pentru a încuraja și a oferi putere femeilor din lumea întreagă. Acasă, pentru Rachel, este în Texas; mai precis, în Hill Country, chiar lângă Austin.