Primul tiraj al cărții De la 100 la 50 de kilograme. Vreau, pot, fac, pentru că merit!, scrisă de Irina Reisler, s-a epuizat în mai puțin de o lună de la lansare. În curând Editura Lifestyle Publishing va lansa pe piață un al doilea tiraj al cărții, care va putea fi cumpărată atât de pe site-ul lifestylepublishing.ro, cât și din librăriile online și offline din întreaga țară.

După mai bine de doi ani de când editura i-a propus să-și scrie povestea, Irina Reisler a așternut o parte din viața ei în paginile volumului De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!. Nu este numai povestea unei învingătoare în lupta cu kilogramele, este și o carte despre pasiunile Irinei, despre poeziile pe care le scrie și nu în ultimul rând despre marea ei pasiune – creația de bijuterii. Cele peste 100 de imagini din carte fac parte din arhiva personală a Irinei Reisler, iar fotografia alesă pentru copertă nu este întâmplător un selfie. Este o invitație la redescoperirea și iubirea de sine.

Cartea Irinei Reisler s-a bucurat de un succes nemaipomenit nu numai în rândul cititorilor, dar și în rândul presei, dovadă fiind numeroasele interviuri din reviste de succes și emisiuni radio și TV apărute în ultima lună.

“Chiar dacă am așteptat doi ani pentru ca Irina să scrie această carte, a meritat: cititorii i-au primit cu mare drag gândurile, poeziile și sfaturile pentru o viață sănătoasă și au contribuit astfel la succesul aproape instantaneu al titlului. Cred că avem o carte cu potențial mare, pentru că poveștile scrise din inimă și experiențele importante de viață ajung cel mai ușor la sufletele cititorilor. Iar de-a lungul anilor Irina a atins mii de suflete cu vorbele ei”, declară Virginia Lupulescu, editor.

“Am scris această carte cu vârful inimii mele. Și vei citi povești pe care le-am scos din miezul inimii mele. Am așternut pe hârtie emoții intime, bătăi ale inimii mele. Așa că te voi ruga să citești cartea cu inima ta, în așa fel încât inimile noastre să se întâlnească, într-o scânteiere de magie. Acea magie pe care obișnuim să o numim «Iubire»…”, este mesajul Irinei către cititori.

Irina Reisler și-a început cariera în presă la Radio România, dar cei mai mulți dintre noi o cunosc de la televizor, de la Știrile ProTV și de la emisiunea Doctorul Casei, difuzată de ProTV și Acasă TV. În ultima parte a carierei ei jurnalistice a realizat emisiuni la TVR 1, TVR 2, Realitatea TV și Romantica. De mai bine de zece ani lucreză pe cont propriu într-un domeniu dedicat frumuseții: estetică și creație de bijuterii. O puteți contacta pe Irina Reisler accesând site-urile: www.salon.irinareisler.ro , www.store.irinareisler.ro , www.irinareisler.ro și www.marysia.eu.