Fata, deschide ochii_1Este frumoasă, inteligentă, ambițioasă, amuzantă și o scriitoare talentată. Rachel Hollis îți poate spune o poveste care acum te face să plângi, iar un minut mai târziu să râzi în hohote. Ea și-a format o imensă comunitate online, cu peste un milion de membri, împărtășind sfaturi pentru o viață mai bună și vorbind deschis despre propriile eșecurile. Rachel gătește, decorează interioare, dă sfaturi și este apreciată pentru sinceritate și umor.

Cartea sa – Fată, deschide ochii! – este bestseller New York Times, a fost tradusă în 33 de limbi și vândută în peste 2 milioane de exemplare. Rachel vorbește în acest volum despre cele douăzeci de minciuni și concepții greșite care ne împiedică adesea să fim eficiente și să ne bucurăm de fiecare zi.

Autoarea demontează falsitatea unor idei care o făceau cândva să se simtă copleșită și lipsită de valoare, dezvăluind strategiile practice cu ajutorul cărora a reușit să meargă mai departe. La fiecare pas, Rachel nu uită să te încurajeze, să te amuze și chiar să te tragă de urechi, pentru a te convinge să te trezești la realitate și să devii o femeie împlinită și încrezătoare în propriile tale puteri.

„Dacă Rachel Hollis te îndeamnă să te trezești la realitate, nu mai sta pe gânduri! Ea este mentorul de care au nevoie toate femeile.” – Anna Todd, autoarea seriei After, bestseller internațional

Rachel Hollis, care ocupă în acest moment prima poziție în clasamentul celor mai populari autori de pe amazon.com, depășindu-i pe J. K. Rowling sau Stephen King, nu vrea ca această carte să-ți schimbe viața. Ci vrea ca, după ce o vei citi, să te simți mai puternică și astfel să fii în stare să ți-o schimbi singură.

“Această carte este despre o grămadă de minciuni care fac rău și despre un adevăr important. Adevărul? Tu și numai tu ești, până la urmă, responsabilă pentru cine ai devenit și pentru cât ești de fericită. Asta e esența”, ne spune autoarea. Aceste cuvinte vor rezona în mintea multor oameni. Suntem ființe morale care poartă responsabilitatea de a lua decizii despre cine vom fi și ce vom face cu viețile noastre. Toți simțim dorința de a deveni oameni mai buni.

fata_copieRachel le cere femeilor să-și identifice puterea interioară și apoi să-și direcționeze această putere pentru a răzbate dincolo de minciuni. Ea încearcă să răspundă la o serie de întrebări, pe care și le pune fiecare dintre noi: Ce este fericirea? Ce ne poate conduce spre fericire? Și ce speranță există pentru cei care au încercat și nu au reușit să o obțină? Dacă reușește, te invit să afli din paginile cărții Fată, deschide ochii!, publicată de Editura Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei.

Rachel Hollis este autoare de bestselleruri, om de televiziune, speaker motivațional, fondatoare și CEO la Chic Media, o celebră companie specializată în crearea de conținut digital pentru femei. Prezentă în topul celor mai buni 30 de antreprenori sub 30 de ani – clasamentul celor de la Inc. Magazine –, Rachel are o energie contagioasă, care le dă forță femeilor, ajutându-le să preia controlul asupra propriilor vieți și să-și urmeze pasiunile fără frică. Rachel a lucrat cu branduri de top pentru a crea conținuturi inovatoare pentru blogul Chic Media, un blog foarte apreciat de lifestyle feminin. Este autoarea faimoasei serii Girl – Party Girl, Sweet Girl și Smart Girl, precum și a unei cărți de bucate, Upscale Downhome.