Dakota Johnson, fiica actorilor Melanie Griffith şi Don Johnson, o va interpreta pe naiva Anastasia Steele în ecranizarea romanului erotic “50 de umbre ale lui Grey“, alături de actorul britanic Charlie Hunnam, care va juca rolul manipulatorului magnat Christian Grey.

Anunţul a fost făcut luni de scriitoarea britanică E.L. James, autoarea romanelor din trilogia “Fifty Shades of Grey”. Primul film din franciza “Fifty Shades of Grey” va fi regizat de Sam Taylor-Johnson şi va fi lansat pe marile ecrane pe 1 august 2014

   

   

Dakota Johnson, în vârstă de 23 de ani, actriţă şi model, este fiica actorului Don Johnson, starul serialului “Miami Vice”, şi a actriţei Melanie Griffith. Ea s-a remarcat în filmul de acţiune cu accente comice “21 Jump Street – O adresă de pomină” (2012) şi în comedia romantică “Te mai măriţi cu mine?/ The Five-Year Engagement” (2012).
Charlie Hunnam, în vârstă de 33 de ani, s-a remarcat de curând în thrillerul SF “Pacific Rim” (2013), în care interpretează rolul unui pilot robot care luptă contra unei invazii extraterestre.
În romanele din seria “Fifty Shades of Grey”, un bestseller erotic, personajul principal Christian Grey mânuieşte la perfecţie biciul, cravaşa şi cătuşele şi o iniţiază pe tânăra studentă Anastacia Steele în arta sadomasochismului.
Recent, “Fifty Shades of Grey” a devenit volumul pentru adulţi care a ajuns cel mai repede la pragul de 1 milion de copii vândute în format paperback.

Citește întreaga știre pe Gândul.info