Săptămâna PSI vă propune joi în 6 orașe universitare discuții despre anxietățile copiilor și poveștile vindecătoare, despre anorexie și stima de sine, despre cuplu și umanul din psihoterapie.

Toate prezentările au loc la Librăriile Cărturești, de la ora 18. În întreaga săptămână aveți reduceri de 25% la cărțile de psihologie de la Trei în toată rețeaua Cărtureștilor.

Iată și programul:

  • 101 povesti adultiIași (Palas): Profesorul universitar și formatorul în terapie ericksoniană Ion Dafinoiu revine la Săptămâna Psi cu o temă de interes și pentru psihologi, dar poate și pentru părinții de adolescenți: Anorexia. Criterii de diagnostic și psihoterapie. (O carte esențială pentru acest domeniu este volumul psihanalistului Vladimir Marinov – Anorexia, o stranie violență)
  • Constanța: Despre Povestea poveștii ca psihoterapie va discuta psihologul Marinela Pocora. Ultima cartea a editurii pe această temă este 101 povești vindecătoare pentru adulțide celebrul psihoterapeut australian George Burns
  • Arad: Psihoterapeută și conferențiar universitar, Roxana Maier invită cuplurile arădene la negociere și reflecție. Titlul dezbaterii: Relația de cuplu, de la proiect la realizare.
  • Brașov: Formată în psihodramă și în psihterapie pozitivă, Laura-Teodora David va lămuri o temă mult vehiculată în presă și despre care există destule neînțelegeri: Stima de sine – atunci când mintea și inima își dau mâna.
  • Cluj (Iulius Mall): Specializată în terapii comportamentale, Anca Dobrean va discuta despre Anxietatea la copii. Ce este și cum putem s-o controlăm.
  • București (Verona): Psihiatru format în analiză tranzacțională, Eugen Hriscu va vorbit despre Psihoterapiile umaniste și umanul din psihoterapie.