După succesul extraordinar înregistrat de primele cărți scrise de Andreea Iatagan și ilustrate de Ionuț Robert OlaruPloaia curcubeu și Spiridușii luminii, cei doi autori vă aduc o nouă poveste magică – Iepurele Înțelept și secretul poveștilor.

Abia așteptăm să vă facem cunoștință cu simpaticii iepurași din ținutul Tintuppa, sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 12.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Ne vom bucura alături de autoare, de ilustrator și de invitații lor de un minunat atelier de lectură și de creație. Vom citi, vom savura dulciuri delicioase și vom crea împreună măști și semne de carte inspirate de Iepurii Tintuppa și de noile aventuri ale Carlei.

Despre carte:

În ținutul fantastic al iepurilor prind viață toate poveștile iamginate de oameni. Numai că asta e o treabă super-ultra-mega-tare grea. Pentru că e nevoie de ingrediente speciale: strălucire de corn de unicorn, rotocoale de vată din nori, scântei din focul scuipat de o dragoniță, inimă parfumată de curcubeu, pulbere de stele…

Astfel, copiii află că între coperțile fiecărei cărți vor găsi o lume magică.

Despre autoare și ilustrator:

Andreea Iatagan e mama Sofiei, e jurnalist și inventator de povești. Scrie pe site-ul ei, educatiecudragoste.ro, despre temeri, greutăți, dar mai ales despre minunile vieții de părinte.

Ionuț Robert Olaru crede că totul în jurul nostru este o poveste și transformă cuvintele în ilustrații minunat colorate. A mai transpus în imagini poveștile Ploaia curcubeu și Spiridușii luminii de Andreea Iatagan și În căutarea imaginației de Ana Dragomir.

Editura Pandora M, înființată în anul 1995, se concentrează pe selecția celor mai interesanți autori și comunicarea titlurilor lor. Prin efortul ei de a impune literatura de calitate, Pandora M susține și îmbogățește oferta culturală românească. PanDA, deși este cea mai nouă dintre colecțiile Pandora M, se bucură deja de confirmarea micilor cititori, care s-au îndrăgostit de primele volume din seriile Pettson & Findus, Elmer, Mog, Max și Pom Pom, de Arthur cel supărăcios, de Millie cea cochetă și de simpaticul Brotac. Selecția PanDA este diferită de celelalte colecții de pe piața editorială românească prin aceea că fiecare titlu este combinația ideală de text și ilustrație, și pentru că avem grijă să descoperim cei mai talentați ilustratori și cele mai frumoase texte.