Marc Levy… rechargé

 

La Editura Trei a apărut un nou volum semnat Marc Levy. “Prima noapte” nu este nimic altceva decât continuarea best-seller-ului “Prima zi”.

   

      

“O aventură fantastică” se entuziasmează Le Parisien, atunci când scrie despre penultima carte a lui Marc Levy. Şi evident că Le parisien nu poate fi altfel decât exaltat în declaraţii, pentru că vorbim de Levy, cel mai citit autor francez din lumea întreagă, cu volume traduse în peste 40 de limbi.

Dragostea este aventura supremă. Dar ea nu este lipsită de pericole. Adrian este distrus, fiind convins că a pierdut-o pe Keira pentru totdeauna. Destinul a salvat-o, se pare, iar ei se vor reîntâlni, la fel de pasionaţi de meseria lor şi la fel de îndrăgostiţi precum în “Prima zi”, pentru a-şi continua aventura cunoaşterii.

El este astrofizician, specialist în stele extrasolare şi vrea să afle cum s-a născut Universul. Ea – arheolog şi caută urmele primului om pe Terra. Expediţia lor ştiinţifică îi poartă, de data aceasta, din înălţimile platourilor etiopiene până în întinderile îngheţate din nordul Uralului. Numai că adevărul pe care-l vor descoperi riscă să dărâme deopotrivă iluziile şi speranţa omenirii…

De acelaşi autor, la Editura Trei au apărut până acum romanele: “Și dacă e adevărat…”, “În altă viaţă”, “Te voi revedea”, “Unde eşti?”, “Șapte zile pentru o eternitate”, “Prietenii mei, iubirile mele”, “Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus”, “Copiii libertăţii”, “Prima zi”.

Cronică publicată în Jurnalul Național.

 

Previous

”Carmen” pe divan

Next

Conferinţa Naţională de Psihologie – Iasi 23-26 septembrie 2010

1 Comment

  1. Delia

    L-am descoperit pe Marc Levy anul trecut,citind ofertele de carte ale editurii,recenziile,apoi comandandu-mi cartile,cateva din ele.Am citit ,,Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus,, ,Sapte zile pentru eternitate,,.M-a intampinat un val de tandrete si toate acele sentimente frumoase pe care ,uneori,ajungem sa le dosim,ca si personajele din cartile lui .Am citit cu foarte mare placere cartile,durerea mea cea mare fiind ca motive pecuniare nu imi permit sa le citesc,pentru ca ,pur si simplu,a devenit un lux sa le cumpar.Am subliniat pagini intregi cu citate ce m-au smuls din cotidian.Multumesc,Marc Levy,multumesc,Editura TREI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén