Până pe 16 octombrie, toate cărţile noastre din colecţia #EROSCOP au un preţ special cu 40% mai mic, daca in coşul de cumpărături se află şi cel mai nou volum din seria “Cincizeci de umbre ale lui Grey, de E L James.

banner_categorie_GREY

GREY, al patrulea volum din povestea pasionala dintre Christian Grey si Anastasia Steele, descopera lumea din Cincizeci de umbre ale lui Grey prin ochii charismaticului tanar de succes.

Poti descoperi viziunea lui GREY despre iubire, obsesii si relatia cu frumoasa studenta cumparand cartea de pe site-ul nostru. Achizitia iti aduce un discount de 40% la toate celelalte carti din colectia #Eroscop: atat la primele trei volume din seria #fiftyshades dar si la o multime de alte carti de gen. 

E rândul lui Christian să vorbească: dezvăluindu-ne gândurile şi visele lui, E L James ne oferă o perspectivă nouă asupra poveştii de dragoste care a încântat milioane de cititori din întreaga lume.

Confesiunea sinceră a lui Christian Grey îi conferă celebrei poveşti o notă masculină, pasională şi mult mai sexy. Ana, aşa cum o vede Christian, e seducătoare, inteligentă şi plină de erotism. Mai realist şi mai picant decât tot ce a scris E L James înainte, Grey a meritat aşteptarea. Le dă celor trei volume anterioare o savoare bine-meritată. — Daily Express