Patru evenimente vă îmbie azi, toate de la ora 6 după-masa, la librăriile Cărturești din țară. Este a patra zi din Săptămâna Psi.

  • Psihiatrul Florin Tudose (coautor al unui tratat de psihiatrie pentru psihologi, publicat recent la Trei) va vorbi la București (la Cărturești-Verona) despre Criza cuplului contemporan și sexul virtual. Până la urmă, întrebarea este dacă mai e loc de relații durabile în amorul pe net.
  • Cunoscutul formator în hipnoză clinică și terapie ericksoniană, profesorul Ion Dafinoiu îi invită pe ieșeni la o discuție despre hipnoză – între mit și realitate. Cum la prezentarea despre hipnoză de la București, profesoara Irina Holdevici a avut un public neașteptat de mare, ne așteptăm ca și la Iași să se întâmple la fel.
  • Medicul psihiatru Daciana Zegrea la va adresa timișorenilor, la Cărturești-Mercy, următoarea întrebare: Ne învață psihodrama să visăm? Despre ce înseamnă psihodrama, aflați din cele două volume al lui Moreno, traduse la Trei: Povestea vieții mele și Scrieri fundamentale.
  • La Cluj, specialista în terapie de familie Agnes Konya aduce la lumină lucruri despre care adesea preferăm să vorbim în șoaptă: Cum am supraviețuit divorțului părinților? Despre ”divorțul sănătos”, Editura Trei a publicat deja trei cărți: una este semnată de Dolto, o alta susține că nu orice ruptură este un eșec și o a treia ne amintește că părinții divorțează unul de altul, dar niciodată de copii.

     

P.S. Nu uitați că pe toată durata Săptămânii Psi aveți reduceri de 25% în librăriile Cărturești la toate cărțile de psihologie ale Editurii Trei!