Joi la Saptamana Psi pentru parinti: aflati cum rezolvati conflictele in familie, cum va descurcati cu adolescentii rebeli si cum sa petreceti timp de calitate jucandu-va cu cei mici. Iata si cele sase evenimente, ce vor avea loc de la orele 18.00 in Librariile Carturesti din tara:

  • Parinte bun adolescentiTimișoara (Mercy): Avand exeperienta in lucrul cu grupurile de parenting, Mircea Dragu, Carina Dragu se adreseaza parintilor care au sau vor avea in cativa ani de gestionat furtunile hormonale ale adolescentilor: Cum sa fii parinte bun pentru adolescenti.
  • Iași (Palas): Psiholog si manager de gradinita, Roxana Postolache va va ajuta sa pricepeti ce vor sa spuna limbajul corpului si jocurile preferate ale copiilor. Parafrazand titlul unei carti de la Trei, va vorbi despre Limbajul secret al copiilor. Cum sa-ti intelegi mai bine copilul.
  • Brașov: Psiholog cu specializari in psihodrama si terapie integrativa, Veronica Jardan va discuta despre Criza adolescentei. Relatia parinte – adolescent.
  • București (Verona): Psihologul Mirela Horumba (ati auzit-o poate la Itsy Bitsy) va discuta despre o tema nu tocmai comoda: Darul cuvintelor. Rezolvarea conflictelor in relatia parinte – copil.
  • Cluj-Napoca (Iulius Mall): Psiholog la Playful Learning, Alexandra Gorea va explica de ce cand e vorba de timpul petrecut cu cei mici, conteaza nu ”cat”, ci ”cum” folositi acel timp: Retete de jocuri. Sa petrecem timp de calitate in familie!
  • Constanța: Psihologul Cristi Balan, cu experienta in ateliere de dezvoltare personala, va vorbi despre cum se intretes destinele parintilor si copiilor: Parintii o soarta si cu inca o soarta egal un destin.