Am pregătit titluri captivante, bestsellers dar şi o mulţime de noutăţi, atât pentru cei mari cât şi pentru micii cititori, pentru ediţia din acest an a Târgului Internaţional Gaudeamus.

Lisbeth Salander şi Mikael Blomkvist revin în Millennium 4. Duoul care a încântat milioane de cititori în trilogia Millennium, scrisă de Stieg Larsson, îşi uneşte din nou forţele într-un nou thriller senzaţional, încărcat de adrenalină: Prizonieră în pânza de păianjen, de David Lagercrantz.

PanDa, o nouă colecţie care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani, propune o selecţie de cărţi ilustrate, care le vor satisface atât curiozitatea, cât şi dorinţa de a cunoaşte lumea. Primele nouă titluri vor fi disponibile la Gaudeamus 2015 şi le vor spune micuţilor simplu, direct şi sincer poveşti emoţionante despre imaginaţie, tristeţe, prietenie, iubire, supărare sau relaţia cu părinţii şi bunicii.
12189893_1642609712645760_7987780290572866145_n
Cum putem explica resorturile războaielor sau ale regimurile opresive? Care sunt cele mai solide minciuni? Găsiţi răspunsurile în Anatomia distructivităţii umane de Erich Fromm, colecţia Psihologie-Psihoterapie, şi Spy the lie de Philip Houston, Michael Floyd, Susan Carnicero şi Don Tennant, colecţia Psihologie practică.

La standul Grupului Editorial Trei vă aşteaptă peste 400 de titluri cu reducere de până la 50% şi peste 80 de cărţi cu preţ promoţional 10 lei.
Ne găsiţi la
Romexpo, în Pavilionul Central, nivel 0, standul 16.

Mai jos găsiţi detalii despre toate noutăţile editoriale cu care Grupul Editorial Trei îşi aşteaptă cititorii la cea de-a 22-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură.

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)