Îmbunătățește-ți instantaneu dispoziția. Remedii de urgență pentru învingerea anxietății, panicii și stresului de Dr. Olivia Remes, publicată recent de Editura Lifestyle Publishing House, parte a Grupului Editorial Trei, te învață strategii durabile de gestionare a stărilor pentru domenii cheie ale vieții tale: perspectiva asupra vieții, viața socială, munca și dificultățile personale. Și îți arată cum să-ți găsești liniștea lăuntrică, să-ți sporești rezistența și să devii mai optimist, mai hotărât și mai încrezător.
 
Volumul scris de Dr. Olivia Remes, speaker motivațional și life-coach cu 3 milioane de vizualizări pe TEDTalk, te ajută să-ți răspunzi la întrebări precum: Cum faci față stresului, anxietății, procrastinării sau momentelor de criză? Aștepți soluția „perfectă”, eviți situația sau dai vina pe tine însuți?

Cercetător în domeniul sănătății mintale la Universitatea Cambridge, dr. Olivia Remes și-a petrecut zece ani încercând să descopere cum să ne menținem o bună sănătate mintală. În această carte, ea ne împărtășește sugestii bazate pe cercetări de ultimă oră ca să ne ajute să luptăm cu tiparele și stările sufletești care ne fac să batem pasul pe loc. Indiferent dacă simți că ești stresat, că ai pierdut controlul, că ești blocat, nemotivat, indecis, copleșit, neajutorat, singuratic, respins sau dezamăgit, dr. Remes are o soluție care să te ajute să ușurezi presiunea.

Fiecare capitol din carte abordează câte o dispoziție, pentru a le putea consulta când ai nevoie și a merge direct la strategiile pe care le cauți. Cele zece dispoziții cu care autoarea vrea să își ajute cititorii sunt:
•    Te simți nehotărât
•    Te simți lipsit de motivație
•    Simți că pierzi controlul
•    Te simți încordat
•    Te simți copleșit
•    Te simți anxios
•    Te simți singur
•    Te simți respins
•    Te simți deprimat
•    Te simți dezamăgit

În perioada 3-5 iunie Dr. Olivia Remes se va afla în România, la Cluj-Napoca, unde va susține o conferință în cadrul The Inner.  

„O carte cu baze științifice solide și plină cu sfaturi practice, care îți vor schimba viața în mai bine.” ― Fearne Cotton, autoarea cărții Speak Your Truth, bestseller Sunday Times

„În calitate de cercetător în domeniul sănătății mintale la Universitatea din Cambridge și life coach, timp de aproape un deceniu, am făcut cercetări cu privire la ce anume îi stimulează pe oameni în viață și să-și revină în urma unor situații dificile. Am descoperit că există «stări proaste» specifice care pot apărea în mod regulat – și că există strategii cu bază științifică pentru a reduce aceste stări din faza incipientă. Am alcătuit o listă de soluții care te pot ajuta să îți păstrezi echilibrul emoțional.” — Olivia Remes, extras dintr-un articol publicat în Daily Mail

Dr. Olivia Remes este invitată cu regularitate la BBC Radio Cambridgeshire și a apărut la Woman’s Hour și NPR. Activitatea ei a fost prezentată în publicații din SUA, Canada, Franța, Australia, Noua Zeelandă, China, Japonia, Taiwan, India, Singapore, Polonia și Germania.