Gazeta Sporturilor: insert cu ”Millenium”

Bărbaţi care urăsc femeile“, o carte aflată în topurile vînzărilor din toată lumea, va putea fi cumpărată cu ”Gazeta” la un preţ accesibil, anunță ediția online a ziarului sportiv.

  
Gazeta şi Editura Trei pregătesc o ediţie specială a cărţii lui Stieg Larsson “Bărbaţi care urăsc femeile”, o carte care deschide trilogia Millennium, vîndută în peste 40 de milioane de exemplare în întreaga lume!

Cum a fost posibil un asemenea record în anii în care computerul şi televizorul au acaparat tot mai mult din timpul care pînă acum era rezervat lecturii? O explicaţie au găsit americanii de la “Washington Post”: “E un thriller inteligent, bine construit, extrem de captivant… este pe rînd o saga despre un criminal în serie, o anchetă pe urmele unei persoane dispărute şi o privire aruncată în culisele mediului jurnalistic şi de afaceri”. Şi alta, ”The Times”: “Toată reclama este pe deplin justificată… Romanul este desăvîrşit din toate punctele de vedere – personaje, poveste, atmosferă”.

 

    

Ediţia specială a cărţii Bărbaţi care urăsc femeile va fi lansată în două părţi, care vor apărea pe piaţă împreună cu ziarul în 30 septembrie, respectiv 7 octombrie, la 11,99 lei fiecare. Premiera pe care o aduce Gazeta în colaborare cu Editura Trei pe piaţa de carte din România este lansarea cu ziarul a unui volum foarte nou, de top. Niciodată pînă acum vreun ziar nu a fost însoţit de un un titlu atît de puternic, certificat de librăriile din toată lumea.

Şi chiar dacă vă vine greu să credeţi, pentru că nu vi s-a mai întîmplat de mult, probabil din copilărie, cînd citeaţi Jules Verne sau Alexandre Dumas, “Bărbaţi care urăsc femeile” e genul acela de carte pe care nu te opreşti pînă nu o termini. Şi are peste 700 de pagini!

Sursă (text și foto): Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Ultimul interviu al lui Stieg Larsson. Și cum arăta Lisbeth Salander la nouă ani

Daniel Craig și David Fincher, doi bărbați care urăsc femeile

Antidot deștept la microbul ”Twilight”

Iubita lui Stieg Larsson: adevărata autoare a trilogiei ”Millenium”?

 

Previous

De ce oamenii buni săvârșesc fapte rele

Next

Mărturia unui popor oprimat de propriii lideri

1 Comment

  1. Ella

    Felicitari pt. aceasta idee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén