Lume, lume…

Ne facem blog. Noi, ăştia de la TREI.

Am zis să nu mai stăm doar pe site şi prin rafturile librăriilor, ci să ne dăm întâlnire cu voi pe-aici, prin blogosferă.

Adică să ne facem un colţişor virtual în care să ne cunoaştem mai bine. Să bârfim discutăm – la un ceai sau o ţigară – despre cărţile care vă plac, despre lecturile care vă fac nopţile albe, despre ce se mai întâmplă prin târg, … în fine, despre tot ce ne taie prin cap.

Între timp, ca să piperăm puţin atmosfera, vom face concursuri, teste, vom organiza tombole, întâlniri, poate şi un club de carte dacă ne dă mâna şi sunteţi interesaţi – deşi toată lumea zice că nuuuu, în România nu se fac cluburi de carte, nu se poartă. Încă nu am înţeles motivul şi, în consecinţă, nu prea cred că-i adevărat. Dar ca să scăpăm de gura târgului, eu propun să le zicem şezători de carte, fraţilor. (Ho, că nu nu vorbesc de întâlniri d-alea moarte, în care juma’ de public de public doarme, iar cealaltă jumate se scarpină în nas). O să revin cu un alt post pe tema asta.

Până una alta, am uitat să vă spun cine sunt. Mi se spune Coolio – şi mai mult nu scoateţi de la mine, nu de alta dar n-are rost – veţi descoperi singuri, pe parcurs.

Ei, şi cam atât pentru acum.

Coolio

Next

Prinţesa gheţurilor de Camilla Läckberg (fragment)

5 Comments

  1. IB

    Azi am descoperit acest blog si va felicit pentru el! Tocmai am terminat de citit “Aprilie in Paris” si vreau sa zic ca “face toti banii”. Ca de altfel majoritatea aparitiilor din ultimii ani! Sper sa continuati publicarea autorilor nordici de thriller / mistery, poate va voi face si eu cateva propuneri in acest sens.

  2. DR.TOMESCU

    Felicitari. Asteptam de mult aceasta aparitie in blogosfera. Sper sa faceti si un club de carte.

  3. Hello Mr WordPress. Thank you for this information. I can’t believe THAT is a comment! Coolio

  4. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén