Lawrence Cohen, autorul bestsellerului “Retete de jocuri”, se va afla la Bucuresti in perioada 21-25 mai 2014. Pe langa atelierele de parentaj pe care le va sustine, psihologul american va lansa si cartea RETETE IMPOTRIVA INGRIJORARII.


  

poster_Cohen_ingrijorarea    

Programul sau va include intalniri cu specialisti in psihologie si psihoterapie, profesionisti din domeniul ingrijirii copiilor, dar si cu parinti si publicul interesat. Parentime si Editura Trei va invita vineri, 23 mai, ora 18.00, in libraria Carturesti -Verona, la evenimentul de lansare a noii traduceri din psihologul american RETETE IMPOTRIVA INGRIJORARII.


 

PROGRAM EVENIMENTE Lawrence Cohen


 

  • Miercuri, 21 mai – Eveniment privat
  • Joi, 22 mai – Eveniment dedicat psihologilor, psihoterapeutilor si altor specialisti in sanatate mintala
  • Vineri, 23 mai – Lansare de carte la Carturesti Verona
  • Sambata, 24 mai – Eveniment dedicat parintilor din comunitatea Parentime
  • Duminica, 25 mai – Eveniment dedicat parintilor 

Pentru a vedea programul detaliat si a afla informatii suplimentare intrati pe site-ul PARENTIME: www.parentime.ro

 

Retete ingrijorare-3dDespre ce e vorba în RETETE IMPOTRIVA INGRIJORARII. O abordare prin joc a anxietatii si fricii copiilor: Autorul descrie cauzele si simptomele anxietatii copiilor si explica modul in care copiii isi pot depasi chiar si cele mai ingrozitoare frici, in cadrul unei relatii in care iubirea si grija parintilor se imbina cu empatia, relaxarea si jocul. Pe langa crearea si intretinerea conexiunii, tehnica asezarii pe podea si cea a umplerii paharului gol, deja cunoscute, dr. Cohen ne ofera aici alte tehnici si jocuri pe care le veti gasi foarte folositoare: Numaratoarea inversa, Maini-impinse, Sfoara sau Misiunea secreta sunt doar cateva dintre ele.

“As vrea sa incerc si eu asta!” veti spune dupa ce veti termina de citit aceasta carte.

Lawrence J. Cohen, Ph.D., este psiholog specializat in jocul copiilor, terapia prin joc si parentaj. El sustine ateliere de parentaj prin joc pentru parinti, profesori si profesionisti din domeniul ingrijirii copiilor.

La Editura Trei a mai aparut bestsellerul aceluiasi autor Retete de jocuri.