Fosta mare jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir a lansat la sfârșitul săptămânii trecute cartea “Tenis și armonie”, tipărit la editura Trei.

În volumul autobiografic, Ruxandra Dragomir scrie despre viața sa privată și profesională într-un stil personal direct și cu umor. Evenimentul de lansare al cărții a coincis cu aniversarea zilei sale de naștere astfel încât în ziua când a împlinit 41 de ani, Ruxandra Dragomir a avut alături familia, prietenii și colegii de la Partidul Mișcarea Populară. Andreea Marin și iubitul ei turc, Prințesa Lia și Prințul Paul, Simona Pătruleasa, Iuliana Marciuc, Dana Săvuică, Adrian Enache, Monica Iagăr, Sorin Marcuș, Adela Diaconu, Cătălina Cristea, Irina Cordoneanu sunt doar câteva din vedetele din showbiz prezente la petrecerea Ruxandrei Dragomir.

Și clasa politică a fost reprezentată la acest eveniment prin Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Cristi Petrescu, Valerian Vreme și Sorina Plăcintă. Cel mai frumos moment al serii a fost tăierea tortului primit cadou de la restaurantul “Cocoșu Roșu”, unde Ruxandra a avut alături frumoasa sa familie, soțul Filip și copiii Diana (7 ani) si Filip (11 ani). (Sursă: revista UNICA)
   
Tenis si armoniePoate că sunt de modă veche, dar m-am încăpăţânat permanent să văd în omul de dincolo de fileu sau în cel de lângă mine nu un adversar, ci un partener.
De ce să-l «elimin», când pot să colaborez cu el? Pe teren, gândind astfel, poate că am pierdut meciul, dar am câştigat un prieten.
În viaţă, poate că nu am devenit cea mai bogată persoană, dar mi-am atras respectul şi, cine ştie, chiar amiciţia celuilalt…”
   
– Ruxandra Dragomir, citat din TENIS ȘI ARMONIE